Jaguar F-Pace: așteptarea a luat sfârșit

0
51

Jaguar F-Pace 1După luni de zile în care am primit informații cu țârâita despre ultimul său model, în sfârșit, au fost făcute publice imagini și un video promoțional cu Jaguar F-Pace, primul SUV din istoria de 80 de ani a mărcii britanice.

Clipul video și una dintre imagini au în fundal orașul Shanghai, astfel că sugestia este clară: una dintre piețele principale pentru SUV-ul premium de clasă medie va fi China. Cealaltă este SUA, v-ați prins!

Jaguar F-Pace 2Construit cu o structură din aluminiu, ca și Jaguar XE, XF și XJ, Jaguar F-Pace se anunță a fi un model foarte dinamic și va concura cu Audi Q5, BMW X3 și Land Rover Discovery Sport. Iar dacă, pe lângă motoarele de doi și trei litri, diesel și pe benzină, va fi echipat și cu V8-ul de cinci litri, supraalimentat, cunoscut de la celelalte modele Jaguar, atunci va deveni o alternativă și la Porsche Macan.

Noul model va fi lansat peste câteva zile, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Articolul precedentBentley Bentayga, cel mai rapid SUV?
Articolul următorVolvo XC90: SUV de cinci stele
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


opt × 1 =