Jeep Renegade primește o serie de îmbunătățiri

0
260

Jeep Renegade a primit o serie de îmbunătățiri tehnice la aproape 10 ani de când a fost lansat. Lista include o nouă planșă de bord digitală, dar și un ecran nou pentru sistemul multimedia.

Lansat acum aproape 10 ani, Jeep Renegade este încă un model apreciat în gama europeană a constructorului american. Pentru a îl păstra proaspăt și atractiv, Jeep a operat o serie de îmbunătățiri tehnice pentru varianta 2024 a modelului SUV de clasă mică.

Jeep Renegade – update tehnic

Cea mai importantă modificare este adoptarea unei planșe de bord digitală cu ecran de 10,25 inchi. Pentru a păstra tonul modern, pe consola centrală și-a făcut acum loc un ecran generos de 10,1 inchi pentru sistemul multimedia. Este cu 40% mai mare față de cel anterior, iar sistemul infotaiment este acum mai rapid. Acesta permite acum actualizări de soft over-the-air, are conexiune 4G și este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto, ambele fără fir.

Volanul este și el nou, iar jantele de 18 inchi cu design diferit pentru nivelul de echipare Summit. Jeep mai spune că a recalibrat versiunile hibrid Renegade e-Hybrid și Renegade 4xe plug-in hybrid pentru un consum de carburant mai bun și emisii de CO2 scăzute cu 5%.

Europenii pot comanda deja versiunea îmbunătățită a modelului Jeep Renegade.

Vă recomandăm și:

Jeep Avenger: debut comercial pentru versiunile cu motorizări termice

Jeep Wagoneer S – 4×4 electric premium

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


patru × 4 =