Jeremy Clarkson, laude și ironii la adresa SUV-ului Ford Puma fabricat la Craiova. „Ai un câine murdar de noroi? Perfect: îl poți spăla în portbagaj”

0
92

Jeremy Clarkson a testat și noul Ford Puma, primul hibrid produs în România, iar concluziile sale au ajuns pe site-ul britanic thetimes.co.uk.

Articolul este în linia cu care ne-a obișnuit celebrul prezentator de televiziune. Găsim aici o mulțime de laude, dar cuvinte critice amestecate cu ironii și umor fin.

„Când am auzit că Ford relansează Puma am fost încântat, pentru că modelul vechi din anii ’90 arăta destul de bine. Dar, de fapt, tot ce a făcut Ford a fost să relanseze numele și să-l pună pe spatele unei cutii. Totuși, într-o lume post-apocaliptică în care nimeni nu este bogat, nu este locul pentru mașini elegante și sportive. Mașina va fi pur și simplu o unealtă și tocmai asta este noul Puma”, scrie Clarkson în recenzia sa.

A fost doar începutul. Apoi a criticat designul exterior, dar a recunoscut că portbagajul este punctul forte al mașinii fabricate la Craiova. I-a plăcut spațiul, dar și dopul de scurgere, poziționar sub podea. „Ai un câine murdar de noroi? Perfect: îl poți spăla în portbagaj”, a punctat cu mult umor.

Lui Jeremy Clarkson nu i-a plăcut că nu a găsit în spate porturi USB, foarte apreciate de copii, dar nu a fost încântat nici de motor care i s-a părut mult prea zgomotos. A apreciat, în mod special, că este vorba de un propulsor de 155 de cai care nu consumă foarte mult.

„De asemenea, Puma are un sistem de infotainment destul de bun. Scrisul este cam mic pentru persoanele în vârstă, dar în viitorul apropiat nu va conta, pentru că oamenii cu probleme de vedere și oamenii în vârstă vor fi cu toții morți”, mai spune Clarkson.

Ford Puma, primul model hibrid produs în România

Ford a investit în fabrica de la Craiova 200 de milioane de euro. Ford Puma a devenit astfel primul model hibrid produs în România. Prețul de pornire este 25.000 de euro.

„Ford Puma este cel mai frumos autoturism construit vreodată în România. Compact, cu proporţii de mini SUV şi disponibil inclusiv în variantă hibrid, noul model Ford mizează în egală măsură pe frumuseţe şi tehnologie”, scria Auto Test Magazin după testul cu modelul de la Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× 2 = paisprezece