Kia EV9 GT, o mașină cu o „putere enormă”

0
36
Kia EV9 GT. Sursa FOTO: Kia

 

Kia a dezvăluit în sfârșit câteva detalii despre viitorul EV9 GT, o variantă de performanță a SUV-ului electric. Specialiștii vorbesc despre un propulsor cu o „viteză enormă”.

Kia EV9 GT va atinge viteza de 100 km/h în doar patru secunde

Oficilii Kia au prezentat zilele trecute rezultatele financiare pentru primul trimestru din 2024, dar au oferit și o surpriză: câteva detalii importante despre un viitor model de performanță. Cât să atragă atenția și să stârnească interes. Este vorba despre EV9 GT, cea mai puternică variantă a SUV-ului electric de dimensiuni mari produs de compania din Coreea de Sud.

Oficialii au dezvăluit că mașina va ajunge la viteza de o sută de kilometri la oră în patru secunde. Specialiștii au ajuns imediat la concluzia că mașina va avea cel puțin două motoare electrice și va oferi tracțiune integrală.

Kia EV9 GT va beneficia și de o suspensie revizuită, mai rigidă în comparație cu versiunea standard a lui EV9. Iar sistemul de frânare va fi ajustat și adaptat pentru a satisface aceste cerințe de performanță.

Kia nu a furnizat încă detalii suplimentare despre acest nou model de performanță EV9. Cu toate acestea, se știe că oficializarea sa este programată pentru ianuarie 2025.

Sursa Foto: Kia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ trei = 10