Lamborghini Urus Performante pentru poliția din Dubai

0
289

Forțele de Poliție din Dubai au în dotare o serie de mașini exotice, iar cel mai recent exemplu este SUV-ul Lamborghini Urus Performante de 666 CP.

Lamborghini Dubai continuă colaborarea de succes cu Poliția din Dubai, livrând un exemplar al modelului Lamborghini Urus Performante chiar înainte de finalul anului 2023. Exoticul automobil de poliție a fost înmânat forțelor de ordine în cadrul unei ceremonii speciale organizate în timpul Dubai Airshow 2023. Paolo Sartori, șeful regional al Automobili Lamborghini pentru Orientul Mijlociu și Africa, a înmânat cheile SUV-ului performant generalului-maior Ahmed Mohammed bin Thani, comandantul-șef interimar al Poliției din Dubai. Paolo Sartori, a adăugat: „Suntem încântați să ne continuăm colaborarea cu Poliția din Dubai, sprijinindu-i în misiunea lor crucială de siguranță publică. După ce am livrat un Urus forțelor de poliție în 2022, această nouă ediție Urus Performante va fi utilizată pentru a îndeplini o serie de sarcini publice și, mai presus de toate, va contribui la sporirea securității și siguranței orașului, această inițiativă demonstrând și mai mult prezența de lungă durată a mărcii noastre aici, în Emiratele Arabe Unite.”

Flotă exotică

În cadrul ceremoniei, generalul Ahmed Mohammed bin Thani, comandant-șef interimar al Poliției din Dubai, și-a exprimat aprecierea pentru colaborarea cu Lamborghini Dubai.

„Super SUV-ul de înaltă performanță contribuie la eforturile Poliției de a crește numărul de ofițeri de patrulare în tot Dubaiul. Noul Lamborghini Urus Performante va sprijini poliția din Dubai în angajamentul său de a servi mai bine rezidenții, de a menține siguranța și securitatea socială și de a oferi servicii în destinații turistice populare.”

666 CP

Exemplarul Urus Performante dedicat Poliției din Dubai are însemnele specifice forțelor de ordine cu elemente grafice alb-verzi. Nu are o rampă de lumini exterioară, girofarul fiind ascuns în spatele parbrizului. La interior, modelul a primit o serie de dotări specifice pentru forțele de poliție. Habitaclul a fost personalizat cu diverse elemente esențiale pentru poliție, inclusiv o cutie blindată pentru arme, un afișaj de mesaje rabatabil, un compartiment special în portbagaj pentru depozitarea echipamentelor de serviciu și un defibrilator pentru intervenții de prim ajutor.

Sub capotă avem puternicul propulsor V8 twin-turbo de 4.0 litri ce oferă 666 CP și 850 Nm între 2300 și 4500 rpm. SUV-ul fabricat în Italia poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3,3 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă este de 306 km/oră.

Lamborghini cyberpunk

Lamborghini V12: O istorie la 60 de grade

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× 5 = treizeci cinci