Leondardo Di Caprio a prezentat noul Fiat 600e – VIDEO

0
51

Noul Fiat 600e a fost prezentat oficial. Și nu oricum, ci cu celebrul actor american Leonardo Di Caprio la volan, plimbându-se, tacticos, pe străzile din Roma. Producătorul italian a transmis că modelul electric poate parcurge peste 400 de kilometri cu o singură încărcare.

Noul Fiat 600e are o autonomie de peste 400 de kilometri

Să-l ai pe Leonardo Di Caprio într-o campanie de promovare nu este deloc un lucru ușor. Onorariul unui actor atât de cunoscut este unul consistent și asta înseamnă că întreaga aventura, vorbim aici de toate ingredientele pentru produsul final, a fost una costisitoare și că te aștepți și la rezultate spectaculoase. Starul de la Hollywood a urcat la volanul mașinii și a trecut „în revistă” o mulțime de locuri frumoase din orașul Roma. A fost modul prin care noul Fiat 600e a fost prezentat oficial într-o manieră inedită. Versiunea electrică are o autonomie declarată de peste patru sute de kilometri, iar curând va exista și o versiune hibrid.

Noul 600e este fratele mai mare al al lui 500e, iar cele două modele seamănă destul de mult: proporții rotunjite, faruri rotunde cu lumini de rulare pe timp de zi care imită niște gene… Este ceva mai înalt, iar unii consideră chiar ceva mai „musculos”. Mașina condusă de Di Caprio are 4,17 metri în lungime și are avantajul că poate fi parcată destul de ușor, chiar și în cele mai aglomerate orașe. Iar Roma face parte din această categorie.

Noul 600 își propune să ofere o autonomie de peste 400 de kilometri, în ciclul combinat WLTP, datorită acumulatorului de 54 kWh, iar în oraș ar trebui să meargă peste 600 de kilometri. Motorul electric dezvoltă 156 CP, la fel ca în cazul noului Jeep Avenger, iar bateria poate fi reîncărcată până la 80% în mai puțin de o jumătate de oră.

În Italia, noul 600 pur electric are un preț de pornire de 35.950 de euro pentru versiunea Red, iar echiparea de top, numită sugestiv „La Prima”, începe de la 40.950 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


5 × = zece