Lewis Hamilton a furat… o petrecere

0
38

Lewis Hamilton spunea într-un interviu: „Nu mă pricep la vinuri, nu mă pricep la artă, dar mă pricep la mașini și sunt tare încântat de acest lucru”. Sigur că o astfel de frază, rostită de un pilot care a câștigat de cinci ori titlul mondial în Formula 1, nu este o surpriză. Lewis Hamilton a demonstrat din nou că se pricepe la mașini și zilele trecute când s-a afișat la un eveniment monden cu un Ferrari care a costat aproape 2,5 milioane de lire sterline. Bolidul este personalizat.

Te pune… nu spun cine, să-l inviți pe Lewis Hamilton la o petrecere și te trezești cu totul dat peste cap. A pățit-o actorul Kevin Hart care s-a gândit că ar fi frumos, ca în ziua în care a împlinit 40 de ani, să-i trimită o invitație și celui care deține titlul mondial din Formula 1. Pilotul echipei Mercedes a venit la party la bordul unui Ferrari care a atras privirile oaspeților. Aceștia au lăsat pe masă bucatele gustoase și băuturile fine și au dat fuga să facă poze cu bolidul care a costat aproape 2,5 milioane de lire sterline.

Kevin Hart, gazda petrecerii

„Lewis Hamilton a furat petrecerea”, au glumit jurnaliștii după ce l-au văzut pe pilotul britanic alături de noua achiziție. Mașina este o adevărată rachetă și ajunge la prima sută de kilometri în doar 2,4 secunde. Mai mult, are pe ea și numele pilotului care a câștigat titlul mondial la Formula 1 în anii 2008, 2014, 2015, 2017, 2018.

Această bijuterie este ultima achiziție dintr-o colecție care ajuns să valoreze mai bine de 13 milioane de lire sterline. Mașinile de lux sunt ținute cu mare grijă în cele două garaje pe care pilotul la deține la Monaco și în Los Angeles. Banii de întreținere nu sunt o problemă. Jurnaliștii au socotit că averea britanicului ajunge la aproximativ 230 de milioane de lire sterline.

Lewis Hamilton este posesorul unor exemplare foarte scumpe: Ferrari LaFerrari Coupe, Pagani Zonda 760 (acesta a costat 1,6 milioane de lire sterline), McLaren P1 MSO Blue, Ford Mustang Shelby -1967, Shelby Cobra Original… și lista poate continua, până „aproape de 15”, după cum spunea chiar sportivul. „Mi-am luat Shelby Mustang după ce l-am văzut pe Steve McQuenn în filmul Bullit. Este o mașină frumoasă pe care nu am condus-o niciodată. Zonda este teribilă, sunetul motorului este extraordinar”, povestea pilotul într-un interviu acordat The Sun. Tot atunci a mărturisit că în afara antrenamentelor și curselor nu conduce foarte des și că nu stă mai mult de o oră într-o mașină.

 

Dar să revenim pentru o clipă la petrecerea lui Kevin Hart. Lewis Hamilton a plecat de acolo fără mașină, dar la braț cu Zahra Elise, o bombă sexy cunoscută pentru ședințele foto incendiare. Hamilton este cunoscut drept un bărbat cuceritor. Presa tabloidă a prezentat pe larg aventurile sale, dar a scris mult și despre relația tumultoasă cu Nicole Scherzinger.

Zahra Elise
Lewis Hamilton și Nicole Scherzinger
Lewis Hamilton și Rihanna în vacanță în Barbados
În vacanță, în Dubai, cu Nicki Minaj

SURSA FOTO: Daily Mail, Getty, Mirror.co.uk

 

Articolul precedentINTERVIU: Alina Manole – Dansul culorilor
Articolul următorEuroNCAP: Euro-stelele
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


cinci × = 30