Maşina Anului 2016 în România – Opel Astra

0
90

masina anului 2016 (2)La cea de-a 17-a ediție a concursului Mașina Anului 2016 în România, juriul desemnat de Asociaţia Presei Auto din România (APAR) a acordat 190 de puncte pentru noul Astra.

Ocupanta locului 2, Fiat Tipo, s-a situat la 45 puncte de câștigător. Podiumul a fost completat de Renault Kadjar, cu un total de 107 puncte. Astfel, Opel devine primul producător din istoria competiției care îşi trece în palmares două victorii consecutive, la ediția trecută, modelul Corsa câştigând trofeul.

masina anului 2016 (3)Cu aceasta ocazie, dl. Cristian Milea, Director General Opel România, a declarat:

„Titlul reprezintă o realizare importantă pentru Opel, demonstrând că două modele lansate consecutiv merită titlul de Mașina Anului în România. După Corsa, noul Astra demonstrează nivelul de performanță la care producătorul se plasează în prezent și reușește din nou victoria Opel în această competiție. Atât deținerea titlului în prezent, cât și nivelul concurenței fac acestă reușită cu atât mai concludentă”.

masina anului 2016 (1)Pentru prima dată, evenimentul Mașina Anului 2016 în România s-a desfășurat la Academia Titi Aur. Programul de încercare al celor 7 finaliste a conținut atât teste pe drumurile publice cât şi teste specifice pe pista Academiei.

Articolul precedentStar Wars: tutorial de desen
Articolul următorSărbători fericite!
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


3 × = cincisprezece