Sărbători fericite!

0
25

sarbatori fericiteSărbători fericite! A venit iarna. Cel puţin calendaristic… Parcările marilor centre comerciale s-au umplut de brazi care îşi aşteaptă cumpărătorii, iar în toate magazinele descoperi globuri, ghirlande multicolore şi beteală.

Cum Moş Crăciun mai are un pic până să se strecoare pe nesimţite în camerele copiilor şi ale celor dragi, iată câteva idei de cadouri în egală măsură atractive, inedite şi utile.

sarbatori fericiteCu un design futurist şi exclusivist răcitorul Porsche pentru sticlele de vin alb sau roze poate fi cadoul perfect. Forma inspirată de radiatoarele de răcire ale primelor modele 911 se armonizează perfect cu mesele şi ţinutele festive. Pentru un efect vintage total, răcitorul poate fi însoţit de setul compus din deschizătorul care preia sigla centrală de la roţile noilor modele 911 Turbo şi 911 Turbo S sau de dopul care foloseşte aceeaşi temă stilistică. In același registru stilistic sunt realizate și suporturile pentru sare și piper. Cei care apreciază calitatea şi precizia se vor bucura de ceasul din colecţia Premium Classic, limitată la numai 1911 bucăţi. Purtător al inscripţiei care certifică superlativul în industria dedicată – Swiss Made – ceasul Porsche este de tip automat şi este livrat cu două brăţări: una din piele autentică şi o alta din oţel.

Unealta necesară schimbării acestora este inclusă în pachet şi se adăugă specificaţiilor rafinate ale ceasului: cadran metalic cu emblema Porsche gravată discret în zona orei 12, geam din safir cu proprietăţi antireflexive şi coroana cu filet marcată tot cu emblema mărcii.

USB Porsche 4 USB Porsche USB Porsche 2Mai puţin pretenţioase, dar foarte simpatice ca aspect, dispozitivele USB de 8 GB care împrumută forma unor modele Porsche legendare – RS 2.7, 911 Carrera, Macan sau 918 Spyder – pot deveni nişte cadouri inedite şi folositoare.
sarbatori fericiteNici Bentley nu lasă să-i scape prilejul sărbătorilor de iarnă pentru a etala o gamă variată de produse care să reflecte cu maximă acurateţe calitatea şi exclusivitatea automobilelor pe care le produce. O eşarfă din mătase cu dimensiunile 180 x 70 cm şi o cravată din acelaşi material cu dimensiunile de 150 x 7,5 cm preiau modelul pepit, în albastru şi alb, emblematic pentru marca britanică. Eleganța şi discreţia lor le recomandă pentru ţinutele pretenţioase şi ocaziile speciale.

La fel sunt şi poşetele din gama Continental al căror preţ le face inaccesibile pentru 99% dintre Moşii de cetăţenie română. Materialele de calitate excepţională, manufactura perfectă şi eleganța sublimă le poate transforma cu uşurinţă în adevărate exponate la cele mai rafinate saloane din industria modei.

sarbatori fericiteMult mai accesibile, stilourile din colecţia Tibaldi sunt oferite în patru linii cromatice cu capace şi peniţe inscripţionate cu logo-ul mărcii.

sarbatori fericiteRamele foto din inox şi bordură din piele naturală adaugă stil oricărui interior indiferent cât de pretenţios ar fi, la fel cum rucsacul gravat cu numărul „9” adăugă o notă de jovialitate oricărei ţinute. „9” este numărul maşinii cu care în 1929 au concurat „băieţii Bentley” – Glen Kidston şi Jack Dunfee – la cursa de 24 de ore de la Le Mans unde au obţinut locul doi.

sarbatori fericite sarbatori fericite

Există şi alternativa unei genţi de călătorie care poartă acelaşi număr. Confecţionată din piele de maeştrii italieni ai marochinăriei, disponibilă într-o combinaţie cromatică verde-negru şi traversată elegant de două curele mediane cu cataramă, este un accesoriu care se potriveşte mai degrabă cu castelele de pe Valea Loarei decât cu pensiunile din Valea Prahovei.

Butoni din oţel transformaţi în replici miniaturale ale capacelor de la roţi, ale lămpilor de stop sau a schimbătoarelor de viteză existente pe diverse modele Bentley sau coşuleţe demontabile din piele (125 mm x 125 mm) pentru a avea acces rapid la obiectele personale pe durata călătoriilor întregesc o ofertă de cadouri mai puţin obişnuite care au în comun, dincolo de nume, o calitate ireproşabilă şi un bun gust desăvârşit.

sarbatori fericite

Nu-mi mai rămâne decât să vă urez Sărbători fericite!

Articolul precedentMaşina Anului 2016 în România – Opel Astra
Articolul următorAuto Test Magazin în 2015
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


unu × 2 =