Mașina cu un milion de mile

0
125

un milion de mile (9)Un milion de mile? Pare o poveste spusă de Pinochio, mai ales că puține mașini ating milionul de kilometri.

porsche Și totuși mașina despre care vorbim există și este faimoasă în Statele Unite ale Americii. Este vorba de „Blu” un Porsche 365C, produs în anul 1964. Mașina a parcurs un milion de mile, adică 1,609, 344 de kilometri.

porsche un milion de mile (13) un milion de mile (1)Automobilul are o poveste palpitantă. Actualul proprietar, Guy Newmark, a primit-o cadou de la tatăl său în ziua în care a absolvit colegiul. De atunci, cei doi sunt nedespărțiți. Mașina  iese la plimbare în fiecare zi, altfel nu ar fi avut nicio șansă să ajungă la un milion de mile.

un milion de mile (10) un milion de mile (5) Acum trei ani, când odometrul arată 980,000 de mile, Blu a fost furată din garajul familiei. Din fericire a fost găsită în scurt timp. Proprietarul este foarte mândru de mașina lui și povestește că atunci când ajunge acasă este foarte trist. „Mi se pare că nu o conduc suficient” povestește Guy. Omul a dezvăluit și elixirul pe care îl folosește că să-și mențină mașina în formă maximă. După fiecare trei mii de mile, Blu ajunge pa mâna mecanicilor pentru o revizie.

Sursa foto

 

Articolul precedentIarna nu-i ca vara
Articolul următorNAIAS 2017
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sase × = 54