Brandul românesc Allview lansează mașina electrică CityZEN. Care sunt prețurile

Brandul românesc Allview lansează mașina electrică

0
384

Surpriză în piața auto. Brandul românesc Allview intră în acest domeniu şi lansează CityZEN, o maşină electrică, cu preţuri de la 7990 euro cu Rabla Plus. Este vorba de un autovehicul dedicat traficului urban şi deplasărilor extraurbane scurte, ce poate fi condus de la 16 ani.

Brandul românesc Allview lansează mașina electrică

Prin acest produs, Allview, brandul local de electronice şi tehnologie, marchează începutul activității unei linii nou de business: ALLVIEW AUTO are ca obiectiv oferirea de soluţii de mobilitate sustenabilă şi accesibilă, răspunzând astfel, nevoilor critice de mediu ale societăţii şi ale clienţilor.

„Decizia de a deschide o nouă linie de business, este un pas firesc în dezvoltarea businessului nostru. În cei peste 20 de ani de activitate, compania s-a reinventat şi adaptat continuu la tendinţele globale, pentru a rămâne alături de clienţi şi pentru a le oferi soluţii accesibile.

Într-un domeniu de activitate aflat într-o permanentă schimbare şi dezvoltare, este esenţial nu doar să identifici domeniile şi industriile în cadrul cărora un nou val de inovare este în plină desfăşurare, ci şi să identifici plusul de valoare pe care îl poţi adăuga. Datorită istoriei companiei şi a sinergiilor dintre diferitele activităţi, mărci specializate şi competenţe, credem că avem know-how-ul necesar pentru a avea un impact pe piaţa de e-mobility” a declarat Lucian Peticilă, CEO Allview.

Cu ce dotări vine noul model CityZEN:

singurul sistem de camere din piaţă, cu vedere panoramică 360°, din categoria sa de preţ
centru de infotainment cu două ecrane color de 10.25″ fiecare
comenzi pe volan (audio, volum, butoane preluare / închidere apel)
airbag şofer şi caroserie cu întărituri din oţel
sistem detectare presiune pneuri
selector de viteze cu treaptă SPORT
portbagaj voluminos de 816 litri, ideal pentru serviciile de curierat la comandă
închidere centralizată cu telecomandă pe cheie
oglinzi retrovizoare electrice
închiderea şi deschiderea geamurilor din telecomandă

Citește și: Românii de la Allview intră pe piața mașinilor electrice

Clienţii pot alege dintr-o gamă de patru nuanţe de caroserie: CYAN BREEZE, SEREN GREY, PINK BLOSSOM şi PURE WHITE. Bara din faţă integrează perforaţii ce imită cerul înstelat, impunând un nou standard pentru estetica mobilităţii electrice accesibile.

Habitaclul generos şi confortabil este completat de un portbagaj cu o capacitate substanţială de 816 litri.

Modelele CityZEN beneficiază de 5 ani garanţie, în limita a 80.000 km pentru baterie şi 24 luni, în limita a 50.000 km, garanţie comercială și este dotat cu un portbagaj cu o capacitate de 816 litri.

Modelul va avea un preţ de vânzare de 7990 EUR (TVA inclus), preţ valabil cu programul Rabla Plus, în condiţiile menţinerii valorii voucherului oferit în 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


trei × 8 =