MG completează gama disponibilă în România cu SUV-ul electric ZS EV

0
272

Importatorul MG Motor în România anunță completarea gamei cu al doilea model electric: SUV-ul ZS EV disponibil în două variante de baterie.

MG este cea mai nouă marcă disponibilă pe piața din România. Este de fapt o revenire a brandului britanic, care acum este în proprietatea grupului chinez SAIC. Operațiunile pe piața din România au început în luna decembrie 2023 când marca a debutat cu o gamă formată din modelele ZS, HS, eHS (PHEV) și MG4 (full electric). La două luni de la debut MG completează gama cu al doilea model complet electric: SUV-ul ZS EV.
MG ZS EV a debutat în Europa în 2019 fiind un SUV electric de segment B cu un preț abordabil. Acum, modelul electric a trecut printr-un facelift care aduce un look mai proaspăt și un interior actualizat.

SUV electric ZS EV

Clienții pot alege acum între două versiuni de baterie cu o autonomie extinsă, de până la 440 km și performanțe îmbunătățite. Versiunea Long Range cu o baterie de 72 kWh oferă o autonomie de 440 km (WLTP), iar versiunea Standard Range cu o baterie de 51 kWh are o autonomie de 320 km (WLTP).
Motorul electric amplasat pe puntea față livrează o putere de 156 CP pentru versiunea Standard Range. Pentru modelul cu baterie mai mare, puterea oferită de motorul electric este de 177 CP. În ambele versiuni, cuplul maxim ajunge la 280 Nm. Modelul MG ZS EV poate accelera de la 0-50 km/h în 3,6 secunde și de la 0-100 km/h în 8,6 secunde. Cel de la volan poate alege între trei moduri de condus: Eco, Normal și Sport.

Două variante de baterie

Bateria poate fi încărcată cu 11 kW la stațiile AC pentru versiunea Long Range, în timp ce încărcătorul on-board al versiunii Standard Range permite încărcări cu maxim 6 kW. Pentru încărcările rapide la stații DC, modelul MG ZS EV suportă maxim 92 kW. În acest caz, o încărcare de la 5 la 80% a bateriei durează 40 minute.
MG ZS EV oferă și un portbagaj de 448 litri ce poate fi mărit la 1166 litri prin rabatarea spătarului banchetei spate.

De la 34.950 euro

Noul model MG ZS EV este disponibil în showroom-urile MG România cu o gamă de cinci culori de caroserie: Dover White, Pebble Black, Diamond Red, Como Blue și Cosmic Silver. Prețurile încep de la 34.950 EUR cu TVA inclus pentru bateria Standard Range, iar versiunea cu bateria Long Range este disponibil de la 39.300 EUR cu TVA inclus. Toate modelele MG beneficiază de o garanție standard de 7 ani sau 150.000 km.

 

Vă recomandăm și:

Premieră europeană: un model chinezesc, lider de piață

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


5 − unu =