Noi SUV-uri Mercedes-Benz

0
17

suv-uri mercedes (1)Mercedes-Benz prezintă noua gamă de SUV-uri prin intermediul a trei modele lansate în 2015: GLE, GLE Coupé și GLC, alături de GLA și Clasa G, ultimele două fiind deja binecunoscute publicului. Adresându-se diferitelor tipuri de clienți prin intermediul unor trăsături unice, noile autoturisme au în comun tehnologia de top, dinamismul și designul atractiv. GLE¸ GLE Coupé și GLC sunt capabile de performanțe dinamice de excepție pe orice drum și impresionează prin caracteristici definitorii.

GLE 250 d, W 166, 2015 Exterieur: Cavansitblau Metallic Exterior: cavansite blue metallic
Mercedes-Benz GLE
GLE Coupé 4MATIC (C 292) 2014; Studio, Exterieur: Designo Diamantweiß Bright exterior: designo diamond white bright
Mercedes-Benz GLE Coupé
Mercedes-Benz GLC 250d 4MATIC, CITRINBRAUN MAGNO, Offroad Line Exterieur Mercedes-Benz GLC 220d 4MATIC, CITRINE BROWN MAGNO, Offroad Line, exterior
Mercedes-Benz GLC

Noului GLE Coupé, disponibil deja pentru clienții din România încă din luna iulie,  i s-au alăturat la jumătatea lunii septembrie, Mercedes-Benz  GLE și GLC – disponibile în toate centrele autorizate de vânzari și service.

”În continuare, ne dorim să oferim clienților cele mai bune autoturisme de pe piață, modele care acum sunt și mai atractive, mai sportive și mult mai dinamice. Anul trecut, am lansat pe piață GLA, un model și un membru de succes al gamei Mercedes-Benz. Astăzi, trei noi modele impun noi standarde în ceea ce privește designul atragător și tehnologia revoluționară, trăsături care individualizează fiecare model în parte în segmentul său”, a declarat Boris Billich, CEO & Președinte Mercedes-Benz Romania.

 

Articolul precedentViata ca o calatorie… pe doua roti
Articolul următorPeugeot 208 Facelift în România
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ 9 = saptesprezece