Peugeot 208 Facelift în România

0
54

208 facelift (2)

La trei ani de la apariție, Peugeot 208, cel mai bine vândut model al constructorului francez capătă un facelift discret care îi va consolida poziția în segmentul B. Gama își extinde paleta coloristică, Orange Power fiind una dintre nuanțele metalizate din portofoliu. Totodată capătă două pachete de personalizare și se extinde cu noile linii GT și GTi by Peugeot Sport.

208 facelift (4)Interiorul păstrează postul de comandă i-Cockpit care integrează volanul teșit, afișajul de tip head-up și ecranul tactil cu diagonala de 7 inci iar pentru confortul celui de la volan sunt incluse o serie de echipamente precum Sistemul Automat de Frânare, camera video pentru marșarier, funcția Park Assist sau Mirror Screen.

208 facelift (5) 208 facelift (1)

Motorizarea cuprinde variantele PureTech, aspirate, de 1,0 și 1,2 litri care dezvoltă 68 respectiv 82 CP și varianta turbo de 1,2 litri și 110 CP. Capitolul diesel cuprinde motorul de 1,6 litri BlueHDi în trei variante de putere: 76, 99 și 120 CP.

Prețurile pentru Peugeot 208 facelift încep de la 11.148 și ajung la 18.133 cu TVA inclusă.

 

Articolul precedentNoi SUV-uri Mercedes-Benz
Articolul următorSAB 2015 în imagini
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sapte × 6 =