Nou competitor în clasa B

0
65

Versiunea facelift a modelului de clasă mică Hyundai i20 are o lungime de aproape patru metri și prezintă la partea frontală grila hexagonală specifică mărcii și spoiler, capotă, aripi și blocuri optice redesenate. Prin același proces au trecut și lămpile și spoilerul spate, în care a fost montat un sistem de asistență la parcare.

Habitaclul a fost dotat cu scaune mai confortabile, tapițate, în funcție de opțiuni, cu material textil, piele sau o combinație a celor două materiale. Consola centrală a fost modificată în totalitate, pentru a include noul schimbător de viteze.

Motorizările sunt în număr de patru, două pe benzină (1.2 85 CP și 1.4 100 CP) și două diesel (1.1 75 CP și 1.4 90 CP). Toate propulsoarele sunt dotate cu transmisii manuale, cu 5+1 trepte pentru cel de 1,2 litri și cu 6+1 trepte pentru celelalte trei. Pentru motorul de 1,4 litri este disponibilă opțional o cutie de viteze automată cu 4+1 trepte.

Noul Hyundai i20 se fabrică în Turcia și are un preț de pornire în țara noastră de 9.862 euro, cu TVA. Echiparea de bază cuprinde ABS, ESP, VSM (Vehicle Stability Management), șase airbaguri, închidere centralizată, computer de bord, aer condiționat, radio CD cu MP3 și mufă AUX.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


5 + sase =