Noul Mitsubishi L200

0
44

Mitsubishi L200 (1)Cea de-a 5-a generație a cunoscutului pickup – noul Mitsubishi L200 – a ajuns în România și reprezintă cea mai recentă expresie a conceptului Sport Utility Truck fiind dezvoltată integral de constructorul japonez de-a lungul a 28 de luni.

Mitsubishi L200 (2)Noua generație a fost proiectată să întrunească cerințele diversificate al unui segment de piață în expansiune la nivel global, atunci când este vorba de stil, confort și manevrabilitate. Proiectanții au urmărit ca impactul asupra mediului să fie cât mai redus prin noua unitate diesel MIVEC 2.4L, în variantele de 154 și 181 CP, ajungând la valoare de 169 g/km. Noul Mitsubishi L200 are un motor care poate fi cuplat la o transmisie manuală cu 6+1 raporturi sau la una automată cu 5+1 trepte. Constructorul anunță o fiabilitate crescută, pentru întreținerea grupului moto-propulsor intervalul de schimb de ulei al motorului crescând de la 15.000 km la 20.000 km, iar cel de schimb al uleiului transmisiei automate de la 80.000 km la “utilizare pe viață”. Prețul de pornire este de 27.268 euro și ajunge la 33.258 euro, cu TVA inclus.

Mitsubishi L200 (3)

Articolul precedentOMUL CARE A DESENAT BMW X6
Articolul următorNoutati Dacia
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× cinci = 35