Noul Mustang Mach-E, disponibil în România

0
152

Noul Mustang Mach-E a ajuns și în România, iar din luna iulie este disponibil și pentru clienții de la noi din țară. Este vorba despre primul model Ford dezvoltat de la zero pentru un condus pur electric. Prețul unui Mustang Mach-E începe de la 51.800 de euro, dar poate ajunge și aproximativ 60.000 de euro.

Noul Mustang Mach-E este cu adevărat spectaculos, iar clienții sunt încântați pentru că producătorul și-a dotat mașina cu o mulțime de surprize. Vorbim despre primul Ford dezvoltat de la zero pentru a oferi o experiență de condus pur electrică, cu zero emisii. Începând din luna iulie, noul Mustang Mach-E poate fi achiziționat și de clienții din România. Mașina este disponibilă cu tracțiune spate sau integrală, iar pentru ambele versiuni pot fi asociate autonomie standard sau extinsă. Versiunea cu autonomie extinsă și tracțiune spate oferă o autonomie de până la 610 km măsurată în regim WLTP.

Mustang Mach-E, dotat cu sisteme de ultimă generație

Noul Mustang Mach-E este echipat cu sistemul cu sistemul de tracțiune spate furnizează 269 CP în varianta cu baterie cu autonomie standard, respectiv 294 CP în varianta cu baterie cu autonomie extinsă. Automobilul ajunge la prima sută de kilometri în 6,1 secunde. În configurația cu tracțiune integrală, noul Mustang Mach-E livrează 269 CP în versiunea cu baterie cu autonomie standard, respectiv 351 CP, în varianta cu baterie cu autonomie extinsă, cu un cuplu de 580 Nm și o accelerație de la 0 la 100 km/oră între 5,1 și 5,6 secunde.

Producătorul și-a dotat vehiculul cu sistemul Co Pilot 360, așa că șoferul este beneficiază de multe facilități care îl ajută să conducă în siguranță: cameră, radar, asistență la menținerea benzii de rulare și pentru unghiul mort, detectarea marginii drumului, Intelligent Adaptive Cruise control cu Stop and Go și recunoașterea semnelor rutiere. Inteligența artificială înțelege obiceiurile șoferilor și permite învățarea automată, așa că după un timp face sugestii adecvate de navigare și comunicare

Mustang Mach-E este echipat și cu tehnologia „Phone As A Key”. Vehiculul detectează smartphone-ul proprietarului, cu ajutorul Bluetooth, descuie portierele și îi permite să pornească mașina fără să scoată telefonul din buzunar sau fără cheie.

Ford Mustang Mach-E costă aproape 60.000 de euro

În România, prețul pentru Ford Mustang Mach-E, versiunea cu bateria de 75 kWh și autonomie de 440 de kilometri este de la 51.800 de euro. Pentru versiunea cu autonomie de 610 kilometri și tracțiune spate, clienții vor plăti de la 59.800 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− sase = 3