Noul Porsche Panamera este mașina oficială la turneul de tenis Transylvania Open

0
230

Porsche este mașina oficială a turneului de tenis WTA250 de la Cluj-Napoca pentru al patrulea an consecutiv. Jucătoarele au la dispoziție o flotă de modele Taycan complet electrică și o serie de exemplare Panamera și Cayenne în versiuni E-Hybrid.

În acest weekend a început la Cluj-Napoca turneul de tenis Transylvania Open. Porsche este, din nou, mașina oficială și partenerul auto exclusiv al turneului WTA250 desemnat cel mai bun din lume la categoria sa în 2022 și 2023.

Schimbare de dată

Desfășurat până anul trecut în luna octombrie, turneul jucat în BT Arena va fi organizat din acest an în cursul lunii februarie, la începutul sezonului competițional. Această schimbare îi oferă o poziție mai avantajoasă în calendarul WTA, cu șanse mari de a atrage la Cluj și mai multe nume mari ale tenisului mondial feminin. A patra ediție a turneului are loc între 3 și 11 februarie 2024.

Meciurile se joacă în interior, pe suprafață hard, pe cele două terenuri de tenis special amenajate în sala polivalentă BT Arena. În total, 32 de jucătoare se află pe tabloul principal al meciurilor de simplu, iar 16 echipe își dispută trofeul în meciurile de dublu. Sunt puse în joc 280 de puncte WTA și premii în valoare de 267.082 de dolari. Tabloul de calificări, fază a competiției care s-a desfășurat în weekend-ul 3-4 februarie, a numărat 24 de jucătoare.

Flotă electrică Porsche Taycan

În calitate de sponsor principal, Porsche electrifică orașul Cluj-Napoca cu o flotă de modele Taycan în toate versiunile disponibile – 4S, GTS, GTS Sport Turismo, Turbo, Turbo Cross Turismo și Turbo S – alături de care se află și modele în versiuni E-Hybrid – Panamera Turbo S și Cross Turismo și Cayenne Platinum Edition.

Cea mai mare surpriză pentru fanii mărcii se va afla, însă, pe terenul principal din BT Arena, unde Porsche va expune, în premieră europeană, noua generație a modelului Panamera, dezvăluită la finalul anului trecut. Lansarea oficială pe piața din România a modelului va avea loc în luna martie.

Porsche 911 Dakar

Tot în centrul orașului, în fața hotelului Radisson Blu, care face parte din rețeaua de parteneri Porsche Charging Destination și unde sunt cazate jucătoarele, va fi expus un Porsche 911 Dakar – chiar mașina care a străbătut recent peste 8000 de km până la Levi în Finlanda și înapoi, în Dakar Ice Challenge, alături de Carmen și Mihai Zaman, membri ai Porsche Club România.”

Porsche sponsorizează tenisul feminin de top de peste 45 de ani. Porsche Tennis Grand Prix, turneu WTA500 organizat la Stuttgart, a luat naștere în 1978 și de atunci s-a transformat într-unul dintre turneele de elită ale circuitului feminin.

Vă recomandăm și:

Emma Răducanu conduce o „bijuterie” Porsche

Porsche E-Mobility: Electrizant

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


opt + 8 =