Opel Astra Sports Tourer, lansare spectaculoasă la începutul lunii decembrie

0
61

Opel Astra Sports Tourer este noua propunere a producătorului german. Un model de familie, încăpător și elegant, care va fi disponibil pentru comenzi la începutul anului 2022. În ofertă vor exista două versiuni hibrid plug-in.


Opel Astra Sports Tourer a apărut pe piață într-un moment delicat, o perioadă în care industria auto are serios de suferit din pricina crizei de semiconductori, dar are parte de un nou cutremur cauzat de Omicron, ultima mutație a virusului SARS-CoV-2, care a adus deja un lockdown de două săptămâni în Austria, situație care s-ar putea repeta și în Germania. Și totuși, chiar și în aceste condiții, Opel Astra Sports Tourer a fost prezentat, la două luni de la apariția noii generații a hatchback-ului Astra.

Opel Astra Sports Tourer, disponibil în două variante

Noul model de familie al germanilor va fi oferit în două versiuni hibrid plug-in și va fi disponibil pentru comenzi la începutul anului 2022. Opel Astra Sports Tourer are aceleași detalii de design precum hatchback-ul din care derivă, cu linii elegante și fluide. Farurile LED sunt ascuțite și sunt conectate printr-o „baghetă” care este dotată cu mai mulți senzori.

Dimensiunile sunt specifice pentru un break: 4.642 mm în lungime (cu 60 mm mai puțin comparativ cu modelul precedent), 1.860 mm lățime (+ 51 mm), 1.480 mm în înălțime (- 30 mm) și un ampatament de 2.732 mm (+ 70 mm). Volumul spațiului destinat bagajelor este de 608 litri și poate ajunge la  1.634 litri cu bancheta rabatată.

Oficialii producătorului din Rüsselsheim nu au dat prea multe detalii despre ce propulsoare se vor găsi la noul Opel Astra Sports Tourer, dar jurnaliștii au aflat că vor exista motoare pe benzină și diesel, dar și două variante plug-in hybrid, cu puteri cuprinse între 110 CP și 225 CP.

În funcție de motorul pe care îl vor alege, clienții pot alege între o cutie manuală cu șase trepte sau pentru o transmisie automată cu opt rapoarte. Producătorul nu a anunțat care sunt prețurile, dar a comunicat că livrările vor începe în vara anului 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sapte × 1 =