Opel Frontera revine în gama constructorului german

0
208

Opel readuce în atenția publicului un nume important din istoria sa. Frontera va reveni în gama Opel începând din acest an sub forma unui SUV de dimensiuni mici ce va fi oferit atât cu motorizări convenționale, dar și în variantă complet electrică.

Opel a publicat un teaser pentru viitorul model Opel Frontera. Acest nume are o rezonanță aparte printre fanii mărcii fiind unul dintre primele SUV-uri moderne care au cucerit Europa în anii 90. Timp de 20 de ani, Opel nu a mai folosit acest nume în gama sa de modele, dar acum a decis să îl readucă în prim-plan.

Opel Frontera, viitor rival pentru Dacia Duster?

Deocamdată, Opel spune doar că noul Frontera va fi primul model de serie al mărcii care va purta noua siglă Opel ‘Blitz’. De fapt, avem în față urmașul actualului model Opel Crossland, un SUV de segment B. Opel nu a dat detalii tehnice despre noul model, dar putem specula că este vorba despre versiunea germană a noului SUV Stellantis de segment mic. Deja l-am văzut în forma Citroen C3 Aircross, urmează să vedem și noul Opel Frontera la finalul lunii martie, începutul lunii aprilie. Noul model Opel va deveni un rival direct pentru Dacia Duster, Opel promițând un preț competitiv, dar și o versiune complet electrică.

Opel mai pregătește și lansarea unei noi generații a modelului mai mare, Grandland, tot pentru acest an.

„Numele Frontera este ideal pentru noul nostru SUV captivant. Acesta va avea un caracter plin de încredere și va fi poziționat chiar în centrul pieței“, spune Florian Huetti, CEO Opel.

Mai puteți citi:

Opel Monterey 1992: SUV-ul original

Opel Astra: Ambiție îndreptățită

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


5 + trei =