Pe aripile timpului

0
63

Elvețienii de la Breitling au lansat o ediție limitată de ceasuri de mână destinată piloților de avioane. Nimic nemaipomenit până acum, însă seria este dedicată lui Breitling Jet Team, singura echipă din lume de piloți civili care evoluează pe avioane cu reacție.

După ce a fost reorganizată în 2010 și cu un look cu totul nou Breitling Jet Team continuă să se distingă prin acrobațiile care ține publicul cu răsuflarea tăiată, executate la viteze de peste 700 km/h. În semn de recunoaștere a faptelor uimitorilor piloți, Breitling a creat o ediție limitată de 1000 de bucăți a modelului Chronospace, cel mai nou instrument al său de măsurare a timpului destinat profesioniștilor. Acest model se distinge prin cadranul argintiu decorat cu noul logo al echipei și cu un avion reprezentând unul dintre cele șapte reactoare 39 Albatros din care aceasta este formată. Bazat pe electronica de avangardă, Chronospace oferă întreagă gamă de funcțiuni care le sunt necesare piloților de elită, precum sunt cei din Breitling Jet Team, care include un cronograf care măsoară a suta parte dintr-o secundă, cu „spliter” pentru timpi intermediari, alarmă, counter reversibil, cadran dual pentru zone de timp diferite, fiecare cu alarmă independentă și Coordonatele Timpului Universal (UTC). Acestea sunt puse în mișcare de un mecanism cronometru certificat Breitling SuperQuartz™ care are o acuratețe de zece ori mai mare decât un calibru obișnuit pe cuarț.Cadranul larg pune în evidență indicatoarele supradimensionate împreună cu marcherii luminiscenți ai orelor și cu cifrele mari din dreptul orelor 3 și 9.
Pentru a garanta o lizibilitate optimă atât ziua cât și noaptea cadranul LCD este echipat cu un sistem de iluminare performant compatibil NVG (Night Vision Google). Capacul dublu de pe spatele ceasului a fost proiectat să amplifice semnalele sonore până la un nivel de 90 decibeli. Scala circulară gradată poate fi ușor de folosit rotind bezelul în formă de stea, cu design original și extrem de ergonomic. Chronospace este disponibil cu diverse curele de mână, incluzând o nouă brățară satinată cu un aspect „vintage” și una din cauciuc perforat cu un look foarte sportiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


opt + 2 =