Prima maşină

0
69
PARIS - NOVEMBER 29: Brad Pitt attends the 'Megamind' Paris premiere at Cinema UGC Normandie on November 29, 2010 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Prima mașină? Nu vom vorbi despre vreun program național de înnoire a parcului auto, ci despre primele mașini pe care le-au avut câteva dintre cele mai cunoscute și mai bogate vedete mondiale, pe vremea când nu erau decât niște oameni obișnuiți, ca noi toți ceilalți.

Brad Pitt

Prima masina - Brad PittÎn adolescență, cel care astăzi este unul dintre cei mai bine cotați actori de la Hollywood străbătea străzile orășelului natal, Shawnee (Oklahoma), la volanul Buick-ului Centurion la care renunțaseră părinții săi.

Andy Murray

Prima masina - Andy MurraylNumărul 1 în clasamentul ATP, scoțianul Andy Murray, nu a câștigat întotdeauna milioane de dolari din sport și, atunci când și-a permis, și-a cumpărat prima lui mașină, un modest Volkswagen Polo.

Jose Mourinho

Prima masina - Jose MourinhoCel mai bine plătit antrenor de fotbal din lume, portughezul Jose Mourinho, care are un salariu anual de 15 milioane de lire sterline la cel mai bogat club din lume, Manchester United, și-a început cariera de șofer la volanul unui Renault 5 ieftin. Asta nu pentru că Mourinho ar fi fost vreun zgârcit, ci pentru că, acum peste 30 de ani, era doar un jucător oarecare la o echipă mică din a doua ligă de fotbal a Portugaliei și câștiga puțin.

Leonardo DiCaprio

Prima masina- Leonardo Di CaprioProbabil cel mai bun actor al generației sale și ecologist convins, care conduce o Toyota Prius, DiCaprio a avut ca primă mașină un Ford Mustang din 1969, cu care a suferit trei accidente, într-unul dintre ele fiind aproape să moară.

Rowan Atkinson

Prima masina- Mr BeanPoate credeți că prima mașină a actorului britanic, cunoscut ca Mr. Bean, a fost un Mini. Nu, acest rol l-a îndeplinit un banal Morris Minor, un fel de Dacia 1100 britanică. Mașina a fost folosită ca autoutilitară la ferma familiei și Atkinson s-a ocupat personal de reparația ei capitală.

Katy Perry

Prima masina - Katy PerryÎntr-un interviu pentru revista britanică OK!, cântăreața americană a declarat: „Înainte să devin faimoasă, duceam o viață cool. Îmi cumpărasem singură prima mea mașină, un Volkswagen Jetta negru, și-mi ziceam că o duc bine!”. Eh, cum se mai schimbă oamenii!…

Vin Diesel

Prima masina - Vin DieselAcesta și-a cumpărat prima mașină, un Chevrolet Monte Carlo, la licitație, cu 175 de dolari. Imediat ce a plecat cu ea, a constatat că aceasta nu e fast (rapidă) și că scoate mult fum. Și Diesel a fost furious!

Miley Cyrus

Prima masina - Miley CyrusCând a împlinit 16 ani, vârsta de la care poți lua carnet în SUA, Hannah Montana, la acea vreme, a primit cadou de la părinți un… Porsche Cayenne nou. Fără comentarii!

Jenson Button

Prima masina- Jenson ButtonCampion mondial al Formulei 1 în 2009, britanicul nu a condus întotdeauna mașini de curse, ci și-a exersat talentul de pilot la volanul unui Vauxhall Cavalier, pe care noi îl cunoaștem ca Opel Vectra.

Justin Timberlake

ML500

Ca și Miley Cyrus, Timberlake a cunoscut succesul și și-a umplut conturile încă din adolescență, ca membru al trupei NSYNC. Așa că nu i-a fost greu să-și cumpere un Mercedes ML nou-nouț ca primă mașină.

 

Text: Florin NECULA

Articolul precedentRAR Ialomiţa: Profesioniştii noştri – Adrian Lăutărescu
Articolul următorLucruri utile când plecaţi la drum cu maşina
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


6 − = trei