Renault Olimpic

0
55

renault olimpic (1)Sportivii români medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Rio din acest an  vor primi câte un autoturism Renault Olimpic din partea Renault România.

Renault România este partener oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român începând din anul 2011. În urmă cu patru ani, compania i-a premiat pe sportivii medaliați la ediția din 2012 a Jocurilor Olimpice cu 16 autoturisme Renault personalizate.

Anul acesta, Renault se susţine din nou sportivii români prin lansarea ediției limitate de autoturisme Renault Olimpic, inspirată de Jocurile Olimpice de la Rio. În total, 450 de modele Renault – Kadjar, Captur și Clio vor fi diponibile la achiziţia de către publicul larg, începând din data de 4 iulie 2016. Modelele din seria Renault Olimpic sunt comercializate în ediție limitată și sunt disponibile publicului larg (150 de unități Kadjar, 150 Captur și 100 Clio).

Seria limitată Renault Olimpic se distinge printr-o echipare suplimentară și elemente de design inspirate din motivele Olimpiadei de la Rio. Linia de design a fost creată de specialiștii din cadrul Centrului de Design Renault din București, pentru a celebra valorile olimpice și performanța sportivilor români. Astfel, pavilionul şi oglinzile exterioare au un design dedicat desprins din universul olimpic, badge-ul lateral reproduce logo-ul Team România, iar pragurile sunt ornate cu numele modelului. Toate automobilele se încadrează în standardul de securitate de 5 stele la testele EuroNCAP și beneficiază de o echipare specială, în funcţie de model, în care intră dotări precum: R-Link 2.0, jante de aliaj de 16 inci diamantate sau de 17 inci, geamuri spate și lunetă cu tentă închisă, card hands free.

Renault OlimpicVersiunea Olimpic a lui Kadjar pleacă de la prețul de 17.700 euro pentru varianta de motorizare TCe 130. În cazul Captur Olimpic, prețul pornește de la 12.500 euro pentru varianta de motorizare TCe 90. Versiunea Olimpic a lui Clio pleacă de la prețul de 9.850 euro pentru varianta de motorizare SCe 75.

Medaliații de la Rio vor fi recompensați cu autoturisme din ediția limitată Renault Olimpic, prin parteneriatul dintre Renault și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR). Sportivii care vor urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Jocurile Olimpice de Vară din acest an vor fi recompensați cu autoturisme Kadjar, cei medaliați cu argint vor primi cheile modelului Captur, în timp ce sportivii distinși cu medalii de bronz vor primi din partea Renault automobile Clio. De asemenea, campionii olimpici vor primi 100.000 de euro din partea COSR.

renault olimpic (2)Jan Ptacek, General Manager al Renault Commerciale Roumanie, a declarat: „Mă bucur să anunț că, alături de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, îi putem sprijini pe membrii lotului olimpic român care vor face deplasarea la Rio în această vară. Ne dorim ca, la finalul competiției, Renault să premieze un număr cât mai mare de sportivi medaliați la Jocurile Olimpice”.

renault olimpic (3)Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a adăugat: „Parteneriatul dintre Comitetul Olimpic şi Sportiv Român și Renault România ne onorează și reprezintă un real sprijin pentru Echipa Olimpică a României, pe măsura eforturilor depuse de sportivii noștri de a rămâne în elită mondială. Le mulţumim tuturor celor care sunt aproape de Echipa României  înaintea deplasării la Rio și sunt sigur că sprijinul acestora vă contribui la continuitatea performanței sportivilor români la Jocurile Olimpice.”

Articolul precedentVlad Boicu: Drifturi pe piele
Articolul următorConstantin Enceanu la volan
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× cinci = 20