Renault Rafale E-Tech 4×4 300 CP

0
167

Constructorul francez de automobile a prezentat primele imagini și detalii despre noul Rafale E-Tech 4×4 de 300 CP. Această nouă versiune plug-in hybrid promite o autonomie pur electrică de până la o sută de kilometri.

Renault Rafale E-Tech are 300 de CP

Renault Rafale a fost lansat anul acesta, iar acum este disponibilă și o nouă versiune plug-in hybrid pentru acest SUV. Modelul oferă 300 de cai putere și o autonomie pur electrică de până la 100 de kilometri. Noul Rafale E-Tech 4×4 300 CP este echipat cu un motor pe benzină de 1,2 litri și trei motoare electrice. Unul este montat pe puntea spate, iar unul are funcția de „starter-generator”. Sistemul hibrid este bazat pe tehnologia E-Tech și dezvoltă în total 300 de cai putere.

Vehiculul dispune de o baterie de 22 kWh cu o arhitectură de încărcare la 400V, oferind o autonomie electrică de până la o sută de kilometri. Puterea maximă de încărcare este de 7.4 kW, ceea ce permite o încărcare de la 0 la 80% în 2 ore și 10 minute, iar o încărcare completă durează 2 ore și 55 de minute. Cu bateria complet încărcată și rezervorul de combustibil de 55 de litri plin, Rafale E-Tech 4×4 300 CP poate parcurge aproape o mie de kilometri.

Clienții vor avea la dispoziție două niveluri de echipare: Esprit Alpine și Atelier Alpine. A doua versiune se remarcă prin culoarea exterioară exclusivă Albastru Summit Satin, eleronul Negru Star, jantele Chicane de 21 de inch și mochetă albastră în interior, specifică mărcii Alpine.

Performanțe Renault Rafale E-Tech

Versiunea PHEV a lui Renault Rafale accelerează de la 0 la 100 km/h în 6.4 secunde, în timp ce versiunea E-Tech Hybrid de 200 CP atinge 100 km/h în 8.9 secunde. Rafale E-Tech 4×4 300 CP Atelier Alpine vine cu o suspensie activă și o cameră predictivă, care ajustează amortizarea în funcție de viteza mașinii și de acțiunile șoferului, optimizând astfel confortul și dinamica.

Noua versiune plug-in hybrid a lui Renault Rafale va fi disponibilă începând cu toamna acestui an.

Sursa Foto: Renault

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ sapte = 11