Siguranta rutiera pentru copii

0
68
Andi Moisescu, Presedintele Organizatiei Salvati Copiii
Andi Moisescu, Presedintele Organizatiei Salvati Copiii

In perioada 28 octombrie – 22 noiembrie 2013, Mercedes-Benz Romania, in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, sustin o serie de lectii de siguranta rutiera, in cadrul programului educational Mobile Kids, o initiativa Daimler, cu traditie si implementare la nivel international.

Vineri, 1 noiembrie, Andi Moisescu a sustinut o lectie de educatie rutiera in Scoala Centrala din Bucuresti pentru elevii claselor a III-a, incurajandu-i sa devina cei mai responsabili participanti la trafic si un exemplu pentru ceilalti.

”Am ales sa ma implic activ in programul educational Mobile Kids, in primul rand, prin prisma propriei experiente de parinte, fiindca stiu cat de importanta este educatia si crearea unor reflexe rutiere sanatoase pentru copiii nostri. In plus, actiunile sustinute de Organizatia Salvati Copiii vizeaza crearea unui mediu mult mai sigur pentru copii. Astfel, decizia de a ma alatura campaniei a fost cat se poate de fireasca, mai ales, alaturi de Mercedes-Benz Romania, un partener sigur de drum”, a comunicat Andi Moisescu, Presedintele Organizatiei Salvati Copiii.

Platforma educationala Mobile Kids, implementata pentru prima oara in Romania, este dedicata copiilor cu varste cuprinse intre sase si zece ani, cu scopul de a-i invata, intr-o maniera interactiva, regulile de circulatie si abordarea unui comportament corect in mijloacele de transport public si personal, pentru a preveni si reduce numarul accidentelor rutiere din randul copiilor.

Echipa Mercedes-Benz si Salvati Copiii 1Mobile Kids este o initiativa globala Daimler, cu o abordare unica asupra educatiei rutiere pentru copiii din intreaga lume. Factorul comun al campaniilor Mobile Kids este, de fiecare data, formatul distractiv al lectiilor de siguranta rutiera, potrivit varstei copiilor, pentru asigurarea unei instructii cu impact practic, vizibil apoi in conduita lor rutiera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


9 − doi =