Vali Porcisteanu – final de sezon

0
83

Vali Porcisteanu Driving School (1)Cel mai rapid pilot roman al ultimilor patru ani, Vali Porcisteanu, a avut in sezonul 2013 un program competitional mai scurt.

Bugetul echipei din care face parte nu i-a permis acestuia sa ia startul decat la sapte dintre cele noua etape ale anului, Porcisteanu ratand astfel Raliul Harghitei, ultima mansa a sezonului. Cu toate acestea, Vali Porcisteanu nu a putut sta deoparte si a facut deplasarea la Harghita pentru a-l ajuta pe tanarul pilot Octavian Tirnovean, caruia i-a fost copilot la aceasta etapa.

Vali Porcisteanu Driving School (3)Cu toate ca situatia pe plan sportiv nu a fost ideala, Vali Porcisteanu a continuat activitatile „extracuriculare”, acordand o atentie deosebita scolii de pilotaj pe care o conduce. Cursurile de conducere defensiva Vali Porcisteanu Driving School au atras cursanti interesati de a stapani cat mai corect si eficient masinile propriii, mai ales ca se apropie sezonul rece.

Daca pe plan sportiv sezonul 2013 nu a fost cel mai reusit pentru Vali Porcisteanu, care s-a lovit de numeroase dificultati de ordin tehnic anul acesta i-a adus unica satisfactie de a primi Trofeul Colin McRae „flat out” de la organizatorii etapei de Campionat European care s-a desfasurat la Sibiu.

Vali Porcisteanu Driving School (2)Pe plan didactic insa Vali Porcisteanu a avut un an ceva mai bun, pilotul transformandu-se in profesor pentru cei care doresc sa fie mai eficienti in spatele volanului.

Hotia Totu
Credit foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sapte − = 2