Simone Tempestini a câștigat Raliul Sibiului

0
51

simone tempestini-raliu sibiu (1)Simone Tempestini a fost senzațional în Raliul Sibiului. Pilotul de Napoca Rally Academy a câștigat șapte din cele opt probe ale competiției.

simone tempestini-raliu sibiu (3)

 

Tempestini a urcat în fotoliul de lider încă din prima zi și a reușit să se mențină în frunte până la finalul raliului. Tempestini a fost urmat în clasament de Bogdan Marișca și George Szabo. Cea mai frumoasă probă s-a desfășurat pe șoselele întortocheate din Transfăgărășan. Piloții au avut parte de o surpriză și au fost întâmpinați cu ceață, ploaie și o temperatură puțin peste limita de îngheț. În plus, toți piloții s-au plâns de lipsa de vizibilitate pe tronsonul de coborâre.

simone tempestini-raliu sibiu (2)

 

În aceste condiții cu atât mai dulce a fost victoria pentru Tempestini. Pilotul de 21 de ani și-a permis și un moment de relaxare la Sibiu și l-a invitat „la o plimbare” pe luptătorul MMA, Ioan „Gerula” Vrânceanu.(click pentru video)

Articolul precedentAlfa-Romeo-Giulietta: mașina care cântă la operă!
Articolul următorOrasul masinilor Dacia
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− opt = 1