Skoda Octavia facelift va debuta în 14 februarie

0
317

Skoda a publicat primele schițe de design cu modelul Octavia facelift. Noul model va debuta la jumătatea lunii februarie.

Skoda se pregătește pentru lansarea modelului cu facelift pentru actuala generație Octavia. Skoda Octavia facelift va debuta oficial în data de 14 februarie 2024, dar constructorul ceh a publicat o serie de schițe de design ce ne dau o idee despre cum va arăta noul model din gama Skoda.

Din schițele de design este evidentă schimbarea ce va fi adusă blocurilor optice, ce vor aborda o nouă semnătură luminoasă pentru luminile de zi. Grila a crescut în dimensiuni, iar în partea din spate, stopurile au un design revizuit. Modificările estetice vor fi aplicate atât versiunii hatchback, cât și pentru cea combi (break).

Design nou pentru Octavia

Varianta Skoda Octavia RS se va remarca prin jantele specifice de dimensiuni mari și spoilere cu design agresiv. Constructorul din Mlada Boleslav nu a publicat imagini sau schițe cu interiorul noului model, dar ne putem aștepta la o serie de modificări în actual stil de design.

Skoda Octavia este unul dintre cele mai populare modele din gama constructorului din Cehia. Mai mult de șapte milioane de unități au fost livrate clienților de la lansarea primei generații moderne în 1996. Deținând titlul de cea mai populară mașină break din Europa din 2016, Octavia a obținut numeroase premii și distincții din partea presei auto internaționale.

Vom vedea toate detaliile noului model Skoda Octavia facelift în data de 14 februarie.

Vă recomandăm și:

Skoda Octavia: Numele succesului

Skoda Felicia Fun: Pick-upul din Europa de Est

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sapte × = 42