Spectacol la salonul auto de la Detroit

0
36

auto detroitCa în fiecare an salonul auto Detroit a oferit un spectacol pe cinste.

Americanii sunt foarte mândri că deschid anul auto la ei acasă, iar producătorii din domeniu au cinstit momentul oferind publicului câteva modele spectaculoase. Ford a încercat să „fure startul” și a prezentat noul Lincoln Continental. Este primul model care poartă acest nume după 12 ani. Mașina este ajutată de un motor de trei litri care produce 400 de cai-putere. Scaunele din față sunt inspirate de la avioanele private și pot fi reglate în 30 de direcții. Despre preț puține vorbe. Se vorbește de aproape 40.000 de dolari. Jurnaliștii americani scriu că sigur nu va trece de 50.000 de dolari.

auto Detroit (3) auto Detroit (5)

Când se plictisesc producătorii de peste Ocean lansează un pick-up excentric. Este și cazul Ford F-150 Raptor SuperCrew, un vehicul gata să se ia la trântă cu cele mai abrupte dune de nisip. Mașina este ajutată de un propulsor, ce produce 411 cai, dar și de un sistem de tracțiune integrală cu șase moduri diferite de rulare care pot fi alese în funcție de teren și vreme.

auto Detroit (14) auto Detroit (15)

Audi a ținut secret „actorul” cu care se va prezenta la Detroit și i-a surprins pe specialiști cu noul A4 Allroad. Modelul se adresează celor care își doresc o mașină de familie cu care să meargă și la off-road fără să fie nevoiți să își cumpere un SUV. Prețul mașinii este aproape 45.000 de dolari.

auto Detroit (7) auto Detroit (9)Și BMW a lansat un nou model. Este vorba de M2 , un coupe compact nervos, viguros și fâșneț. Mașina are sub capotă un motor turbo cu șase cilindri care dezvoltă 370 de cai putere.

auto Detroit (11)

Plus multe alte noutăţi în clipul de mai jos (sursa):

Articolul precedentSiguranţa copiilor este întotdeauna pe primul loc
Articolul următorDacia 1300 pe steroizi
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


6 − = unu