Stephen Hawking în reclama Jaguar

0
37

Primul SUV de la Jaguar are parte de o campanie spectaculoasă de promovare. Prima lui apariție a fost într-un spot difuzat în pauza Super Bowl, în 2014, în anul în care minutul de publicitate a ajuns la 8 milioane de dolari.

2016-Jaguar-F-Pace

De atunci Jaguar  F-PACE a fost condus de câțiva actori britanici de renume: Tom Hiddleston, Mark Strong, Nicholas Hoult și Ben Kingsley au fost încântați de mașină. În ultimele zile a intrat în scenă un personaj surpriză. Nimeni altul decât fizicianul Stephen Hawking.

Professor Stephen William Hawking, CH, CBE, FRS, FRSA, at the Department of Applied Mathematics and Theoretical Physics, University of Cambridge..Photograph © Jason Bye.t:  07966 173 930.e: mail@jasonbye.com.w: http://www.jasonbye.com.

Profesorul a fost încântat de rolul din reclamă și a scris pe pagina personală de Facebook: „Voi toți mă știți drept un fizician preocupat de timp și spațiu. Există și o latură a mea pe care nu o cunoașteți: Stephen Hawking- actor. Mulțumită lui Jaguar, dorința mea s-a împlinit” a scris renumitul savant pe pagina persoanală de Facebook.


Jaguar-F-Pace 2

Prețul de pornire al unui Jaguar  F-PACE este 48.000 de euro. În funcție de dotări și motorizare poate ajunge la 90.000 de euro.

Articolul precedentCitroen e-Mehari: Cavalerul alb
Articolul următorRomâni în UK: În „slujba” Reginei
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× 2 = opt