Trans-IT 2017, cel mai mare event IT pentru Transport & Logistică

0
77

UPDATE: Evenimentul va fi reprogramat în primul trimestru al anului 2018.

Toamna aceasta aduce în București un eveniment B2B de referință pentru transportatori: Trans-IT, evenimentul care adună în același loc toți furnizorii de soluții IT de care are nevoie industria de Transport & Logistică.

Ediția Trans-IT 2017 va avea loc pe 28-29 septembrie, la Crystal Palace Ballrooms, București, joi și vineri între orele 10:00-18:00. Înscrieri și detalii aici.

 “Trans-IT este evenimentul care adună în același loc toți furnizorii de soluții IT de care are nevoie industria de Transport & Logistică. Prezența este obligatorie pentru orice transportator ce își dorește să rămână relevant pe o piață din ce în ce mai globalizată și mai competitivă.” – Luigi Meclea, fondator Autologistic & Trans-IT

Trans-IT (1) Astăzi sunt înregistrate peste 54 000 de companii de transport și logistică, doar în România. Suntem parte dintr-o piață europeană ce angajează peste 11.2 milioane de oameni și generează în medie 14% din PIB-ul țărilor membre UE, o industrie dinamică și ultra-competitivă, cu jucători globali, în care ritmul accelerat de absorbție a noilor tehnologii rămâne în continuare una dintre puținele constante. De la basic GPS tracking la TMS-uri complexe intermodale, managementul lanțului de aprovizionare se bazează azi la fel de mult pe digitalizare cât pe infrastructura fizică. Pentru fiecare nevoie a unei firme de logistică există acum o soluție IT care o deservește, iar Trans-IT este aici pentru a le aduna pe toate în același loc.

MOVEMBER POSTER PRINTDescoperi, compari și alegi cele mai bune soluții IT pentru afacerea ta

Trans-IT aduce sub același acoperiș elita sectorului IT: o selecție specializată de companii și start-up-uri locale alături de lideri internaționali, totul de la soluții hardware la sisteme de comunicare și traffic management.

Teme ultra-actuale, 4 track-uri de interes relevante pentru industrie

Transporturile nu puteau lipsi dintr-o conversație cu Internet of Things, Big Data și AI pe buzele tuturor. Descoperă cum se aplică trendurile globale pe 4 dintre cele mai relevante teme pentru transportatori: ITMS, Transport Control & DP Systems, Data Processing și E-business.

Vezi produsele în acțiune pe Demo Stage

Expozanții își vor prezenta serviciile pe Demo Stage, cu sesiuni Q&A: burse de transport, sisteme de securitate și baze de date, servicii de advertising + mult altele de descoperit live. Urmărește Trans-IT pe Facebook pentru program.

Faci networking B2B în inima industriei, top-management

Stabilești contacte cu reprezentanții celor mai importante companii din industrie, atât expozanți cât și vizitatori. Îți evaluezi competiția, te compari obiectiv cu cele mai mari nume din industrie și câștigi know-how aplicabil doar de la cei mai buni.

Powered by Microsoft. One-on-one cu specialistul care conectează milioane de afaceri

„IT-ul joacă un rol major în stabilitatea și eficiența industriei de Transport & Logistică, un sector vital pentru nivelul global de trai, în care colaborarea și interdisciplinaritatea sunt esențiale pentru succes. Trans-IT complementează o misiune ce ne ghidează deja de 40 de ani: cea de a facilita atingerea potențialului maxim, atât pentru indivizi cât și pentru organizații, prin uneltele potrivite, performante și ușor de folosit.” – Andrei Găman, Leading Enterprise Accounts at Microsoft

Pe 28-29 septembrie, așadar, are loc în București la ediția Trans-IT 2017, la Crystal Palace Ballrooms București. Accesul este gratuit, dar permis doar publicului B2B, în baza unei invitații pe care o puteți obține online de pe site-ul evenimentului. Companiile IT ce doresc să expună la Trans-IT pot aplica online.

Trans-IT este cel mai mare eveniment românesc de IT dedicat în întregime industriei de Transport & Logistică. A fost creat ca platformă de comunicare între cele două domenii, un târg B2B ce centralizează oferta sectorului IT și o prezintă unui public strict targetat, ca răspuns la nevoia acestuia de a descoperi, alege și compara cele mai bune soluții de pe piață.

Partener Principal: Microsoft România

Fondată în 1975, compania Microsoft (Nasdaq “MSFT”) este liderul mondial în software, servicii, dispozitive și soluții ce ajută oamenii și companiile să își atingă pe deplin potențialul. Pentru mai multe informații, noutăți și perspective de la Microsoft, vizitați Microsoft News Center.

Articolul precedentAutobianchi Bianchina: Un cabrio demn de Audrey Hepburn
Articolul următorCitroen H-Van: Un francez carismatic
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


9 − opt =