Un Talisman pentru Alain Prost

0
56

Alain Prost a testat Renault Talisman (2)Când te numești Alain Prost ai o mulțime de avantaje. De exemplu, poți să conduci un Renault Talisman înainte ca limuzina producătorului francez să apară pe piață.

Inginerii Renault au așteptat cu sufletul la gură să se termine plimbarea lui Alain Prost la volanul lui Talisman. Și au fost foarte bucuroși să afle că mașina a primit calificative excelente din partea pilotului care a câștigat de patru ori coroana din Formula 1.

Noul Renault Talisman se va vinde pe piața românească la începutul anului viitor. Automobilul are un design elegant, iar producătorii au anunțat că va fi disponibil în zece culori. Portbagajul noului model francez este de 608 litri, în timp ce spațiile de depozitare din cabină adună 25 de litri.Alain Prost a testat Renault Talisman (5)
La interior, Renault Talisman oferă o consolă centrală generoasă, menită se separe cât mai mult spațiul șoferului de cel al pasagerului din dreapta. Scaunele au zece zone de reglaj și pot fi configurate cu funcții de masaj, ventilație și încălzire. La capitolul sisteme de asistență, Renault Talisman are o mulțime de soluții care vor scuti șoferul de multe bătăi de cap: cruise control adaptiv, head-up display, sistem de parcare automat, frână de mână cu acționare electrică, sistem de recunoaștere al semnelor de circulație, sistem pentru monitorizarea unghiului mort și cameră video pentru mersul cu spatele. Renault a anunțat că noul Talisman va fi disponibil în cinci motorizări, iar prețul de pornire este de 25.000 de euro.

Alain Prost a testat Renault Talisman (9)

Articolul precedentDacia și roboții
Articolul următorMazda: supraviețuire prin inovație
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


doi × 1 =