Versiuni noi pentru Volkswagen ID.7

0
195
Sursa: Volkswagen

Volkswagen a lansat două versiuni noi pentru berlina electrică de clasă medie ID.7. Este vorba despre GTX și Pro S, două modele oferă mai multă putere și o autonomie crescută.

Gama ID.7 a Volkswagen a fost extinsă cu versiunile GTX și Pro S

Versiunea ID.7 GTX dispune de un propulsor cu două motoare electrice, care dezvoltă 340 de cai putere și accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,4 secunde. Autonomia este 595 de kilometri conform standardului WLTP, iar bateria de 86 kWh poate fi încărcată de la 10% la 80% în doar 26 de minute, utilizând un curent de 200 kW.

ID.7 GTX beneficiază și de modificări vizuale, inclusiv bare de protecție redesenate, jante de 20 inch cu design nou și faruri LED IQ LIGHT Matrix cu o nouă semnătură luminoasă pentru luminile de zi.

Interiorul include scaune tapițate cu cusături roșii și sigla GTX perforată pe spătare. Volanul are și el accente și cusături de culoare roșie, iar sistemul de iluminare ambientală oferă 30 de culori diferite.

Versiunea GTX este disponibilă și pentru varianta Tourer, care accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,5 secunde și are o autonomie de 584 de kilometri conform WLTP.

  • Citește și: Volkswagen ID.7 Tourer: primul break electric din gama germanilor

Ce prețuri au GTX și Pro S în Germania

Cealaltă versiune nouă, Pro S, oferă o autonomie mai mare față de versiunea anterioară. ID.7 Pro S este echipat cu o baterie de 86 kWh, care asigură o autonomie de 709 kilometri pentru varianta liftback și 690 de kilometri pentru varianta Tourer, conform standardului WLTP.

Volkswagen a deschis deja precomenzile pentru noile versiuni în Germania. Versiunea Pro S pornește de la 58.985 de euro, în timp ce versiunea de performanță GTX are un preț de start de 63.155 de euro.

Sursa FOTO: Volkswagen

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


patru × = 4