Volkswagen ID.7 a ajuns în România

0
354

Volkswagen ID.7 a sosit oficial în România și a marcat astfel intrarea sedanului german în piața locală. Acest model reprezintă noul vârf de gamă al gamei electrice ID a companiei, concentrându-se pe oferirea unui confort excepțional, un interior spațios și materiale de înaltă calitate, alături de o propulsie electrică de ultimă generație și capacitate rapidă de încărcare.

Volkswagen ID.7 a ajuns în România

Cu o lungime de aproximativ cinci metri, Volkswagen ID.7 impresionează prin combinarea dotărilor pentru a asigura un confort ridicat. Interiorul său este generos și a fost construit din materiale premium, oferind o atmosferă luxoasă și ergonomică. Propulsia electrică inovatoare și capacitatea de încărcare rapidă fac din acest model o opțiune atrăgătoare pentru cei interesați de mobilitatea electrică.

Volkswagen ID.7 dispune de o baterie cu o capacitate netă de 77 kWh, furnizând o autonomie foarte bună de până la 621 de kilometri conform standardelor WLTP. Unitatea de propulsie montată în partea din spate a vehiculului oferă o putere de 210 kW (286 CP) și un cuplu motor de 545 Nm.

Cu toate că are o lungime considerabilă, ID.7 surprinde prin agilitatea sa, având un cerc de bracare de doar 10,9 metri. Consumul mediu de energie este între 16,3 și 14,1 kWh per 100 de kilometri, iar portbagajul spațios oferă un volum generos de până la 532 de litri pentru bagaje.

Pachetul Interior aduce un plus de lux, incluzând scaune confortabile electrice în față, cu funcție de memorie și programe de masaj, funcție de intrare confort, suport ajustabil pentru coapse și suport lombar pneumatic. Iluminarea ambientală cu 30 de culori diferite completează atmosfera rafinată.

Cât costă Volkswagen ID.7

Pachetul mai cuprinde airbaguri suplimentare și un sistem audio Harman Kardon cu douăsprezece difuzoare, difuzor central, amplificator digital cu 16 canale și subwoofer. Există, de asemenea, un pachet Exterior opțional, oferind caracteristici precum farurile LED matrix, geamurile fumurii în spate și funcția de deschidere și închidere a portbagajului controlată prin senzor Easy Open & Close. Pachetul Exterior „Plus” adaugă direcție progresivă și control adaptiv al șasiului DCC, inclusiv selectarea profilului de deplasare.

Prețul de pornire pentru Volkswagen ID.7 în România este de 53.335 de Euro cu TVA pentru versiunea Pro. Ediția specială ID.7 1st Edition are următoarele prețuri:

62,269 de Euro cu TVA pentru versiunea 1st Edition
67,148 de Euro cu TVA pentru versiunea 1st Edition Plus
68,289 de Euro cu TVA pentru versiunea 1st Edition Max

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× noua = 18