Visul lui Elon Musk, Tesla Cybertruck, transformat într-un cataraman

0
60

Elon Musk și-a dorit foarte tare să înceapă producția Tesla Cybertruck în anul 2021. Nu s-a putut, iar veștile nu sunt deloc bune pentru că sunt șanse mari să nu vedem această camionetă electrică la vânzare nici în anul 2022, asta deși sunt deja 1,5 milioane de comenzi. Există însă posibilitatea să apară curând un cataraman, provenit din Tesla Cybertruck.

Un antreprenor vrea să transforme Tesla Cybertruck într-un catamaran

Ne aducem cu toții privirea dezamăgită a lui Elon Musk în momentul în care a prezentat Tesla Cybertruck. Spunea că automobilul este indestructibil, materialul fiind identic cu cel folosit la rachetele Space X, numai că în timpul demonstrație, geamurile și caroseria s-au crăpat după ce au fost lovite cu un baros și apoi cu niște bile de oțel. În ciuda acestui eșec, există deja 1,5 milioane de comenzi, asta deși producția mașini nu a început în anul 2021 și sunt șanse mici să apară în anul 2022.

În ciuda acestor probleme serioase, Tesla Cybertruck continuă să fie un punct de atracție, iar pentru unii chiar de inspirație. Este și cazul Anthony Diamond, proprietar de Tesla Model 3, dar și unul dintre clienții care au făcut o rezervare pentru Tesla Cybertruck. Nu este clar dacă omul s-a plictisit să aștepte, cert este că antreprenorului american i-a venit o idee: să transforme Tesla Cybertruck într-un catamaran.

Diamond are un doctorat în știința materialelor și are în plan ca acest cataraman să fie dotat cu componente detașabile care să se fixeze pe partea inferioară a camionetei electrice. Din randări, specialiștii au observat o pereche de pontoane gonflabile pliabile și se mare că acest cataraman va avea și motoare electrice exterioare.

„Pe apă, motoarele electrice exterioare și pontoanele se pliază, iar roțile se retrag din apă pentru o plecare rapidă. În ape puțin adânci sau în jurul docurilor, Cybercat poate fi manevrat de rotația roților Cybertruck.”, a explicat Anthony Diamond.

Acesta speră că catamaranul ar putea avea o viteză maximă de peste 40 km/h și o autonomie între 80 km și 185 km, în funcție de viteza de croazieră. Prețurile nu au fost confirmate, dar ar putea fi între 22.900 dolari și 32.900 dolari, în funcție de câte motoare exterioare își dorește clientul.

http://www.autotestmagazin.ro/tesla-cybertruck-blade-runner/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ patru = 13