Ford Otosan Craiova – Schimbări de management

0
2126

Firat Elhüseyni va prelua funcția de Președinte și Director al fabricii Ford Otosan Craiova începând cu data de 1 iunie. Müjdat Tiryaki, actualul actualul deținător al funcției, va prelua noi responsabilități la sediul central al companiei din Turcia, în calitate de Next Generation Manufacturing Lead.

Fırat Elhüseyni are o oxperiență de 22 de ani în cadrul Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. și va fi responsabil de supravegherea tuturor operațiunilor de vehicule și producție motoare de la fabrica din Craiova. Aceasta joacă un rol cheie în planurile de electrificare ale Ford Otosan, pregătind viitoarele lansări de vehicule electrice, E-Transit Courier, E-Tourneo Courier și modelul Puma Gen-E. Data oficială de începere a activității lui Fırat va fi stabilită în funcție de aprobarea permisului de muncă.

„Sunt foarte bucuros și mândru să preiau acest nou rol și să conduc o uzină de ultimă generație precum fabrica Ford Otosan de la Craiova. Nu numai că avem una dintre cele mai moderne unități de producție din cadrul industriei auto, dar avem și o echipă extraordinar de calificată și talentată în România și sunt foarte mândru să îi conduc pe toți în noua noastră călătorie în era electrificării”, a declarat Fırat.

Fırat Elhüseyni a absolvit Facultatea de Inginerie Mecanică a Universității Tehnice din Istanbul, a obținut un master în Științe de la Universitatea Sakarya și se află în etapa de elaborare a tezei de doctorat la Departamentul de Inginerie Mecanică al Universității Sakarya.

Vă recomandăm și:

Ford Puma facelift 2024, lansat la Craiova. Video

Jeremy Clarkson, laude și ironii la adresa SUV-ului Ford Puma fabricat la Craiova. „Ai un câine murdar de noroi? Perfect: îl poți spăla în portbagaj”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


patru × = 28