Aston Martin DBX707: Ce îmbunătățiri a primit și cât costă

0
43
Sursa Foto: Facebook Aston Martin

Aston Martin DBX707 este considerat unul dintre cele mai puternice SUV-uri, iar producătorii au încercat și cu noul model să șlefuiască această imagine de „băiat rău și puternic”.

Aston Martin DBX707 și relația apropiată cu Mercedes

Aston Martin DBX707 a fost lansat acum doi ani, iar relația lui cu Mercedes a fost mai mult decât evidentă, după ce a primit un motor V8 de acest producător, dar și un sistem infotainment. Noul model vine cu modificări la capitolul tehnologie și design interior, care îl fac mai rapid și mai confortabil.

Sub ecranul tactil central, Aston a remodelat bordul cu noi grile de aer, care înlocuiesc butoanele fizice, volanul este preluat de la noul DB12, iar sistemul audio „Premium” Aston Martin este acum standard.

Cinci finisaje noi de vopsea au fost de asemenea adăugate; Epsilon Black, Helios Yellow, Sprint Green, Malachite Green și Aura Green. Vopseaua Podium Green a ediției DBX707 AMR23 este de asemenea disponibilă acum. Jantele de 22 și 23 inch sunt acum cu finisaje negru satinat și bronz de cupru, susțin jurnaliștii de la autoexpress.co.uk.

Cât costă Aston Martin DBX707

Aston Martin DBX707 este dotat cu un motor V8 twin-turbo de 4,0 litri, care oferă 707 CP, de unde și numele. Prețul de pornire este de 198.000 lire sterline, dar jurnaliștii de la sursa citată spun că va clienții vor ajunge rapid să treacă de 210.000 de lire sterline. Primele livrări ale noului Aston Martin DBX707 sunt așteptate în toamna anului 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


7 − = sase