Audi Matrix: puterea luminii

0
42

audi matrix (2)

Audi India a lansat versiunea facelift a modelul A6 Audi Matrix sedan prin intermediul unei conferințe de presă video. click pentru video

Noul Audi A6 Matrix va concura direct, așa cum era de așteptat, cu BMW Seria 5, Mercedes Clasa E și Jaguar XF și este echipat, pentru piața indiană, cu motorul diesel 2.0 TDI de 190 CP, cuplat cu o transmisie cu ambreiaj dublu S-Tronic cu 7+1 trepte de viteză. Schimbările estetice exterioare au vizat spoilerele, grila radiatorului, blocurile optice față și spate și țevile de eșapament. În interior, au fost înnoite bordul, tapițeria și finisajele generale și ultima generație a sistemului de infoteainment Multi Media Interface (MMI), cu recunoaștere a scrisului de mână și navigație updatată, a intrat în dotarea de serie. Plus un impresionant sistem audio Bose surround sound.

Standaufnahme    Farbe: Florettsilber    Verbrauchsangaben Audi A6 Avant:Kraftstoffverbrauch kombiniert in l/100 km: 7,8 - 4,4;CO2-Emission kombiniert in g/km: 182 - 114

Ca opțiuni, pot fi alese scaunele cu masaj și cu ventilație, sistem de comenzi vocale și Audi Drive Select, ce permite șoferului să aleagă între mai multe setări pentru motor, transmisie, suspensii și direcție. click pentru videoaudi matrix (4)

Toate acestea pălesc, însă, în fața sistemului de lumini cu LED, Matrix, de unde vine și „prenumele” modelului, care reglează, electronic și interactiv, intensitatea luminii farurilor și zona pe care acestea o iluminează, în funcție de trafic și de geografia locului pe unde circulă mașina (drum drept, curbă, serpentine, pantă/rampă etc.). Iar efectul vizual este remarcabil!

Articolul precedentJaguar XJ 3.0 V6 LWB: felina care nu ucide, ci încântă
Articolul următorNoul Opel Astra la București
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


4 + = sase