Automobili Lamborghini și Lavazza – Made in Italy

0
1273

Lamborghini și Lavazza au semnat un acord de parteneriat la sediul Automobili Lamborghini din Sant’Agata Bolognese devenind totodată ambasadori ai Italiei pe scena globală.

Parteneriatul va consaca o serie de evenimente și inițiative care evidențiază și prezintă pro­du­sele celor două mărci, precum și dedicarea lor comună pentru excelență și experiențe unice. Lavazza va participa la evenimentele Automobili Lamborghini din Italia și din întreaga lume, ofe­rind oamenilor expertiza mărcii din Torino în fiecare sector al industriei cafelei. În plus, vizitatorii Muzeului Automobili Lamborghini vor beneficia de experiența Lavazza în timp ce explorează cele mai emblematice modele realizate de-a lungul timpului sub marca „taurului furios”. Pe lângă consolidarea pozițiilor lor pe piața internați­onală, sinergia dintre Automobili Lamborghini și Lavazza deschide noi orizonturi pentru experi­ențe unice de brand.

Cu această ocazie, Stephan Winkelmann, Președinte și CEO al Automobili Lamborghini a declarat: „Suntem încântați să anunțăm colaborarea noastră cu Lavazza, unind două excelențe italiene într-un proiect comun. Automobili Lamborghini s-a angajat întotdeauna să asigure o experiență de calitate pentru toți cei care se apropie de brand. Parteneriatul cu Lavazza reprezintă oportunitatea să aducă experiența italiană clienților, vizitatorilor și fanilor noștri din întreaga lume.”

La rândul său, Antonio Baravalle, CEO al Lavazza, a subliniat: „Acest parteneriat reprezintă un moment special pentru două companii care au urmărit întotdeauna excelența. Afinitățile dintre Lavazza și Auto­mobili Lamborghini sunt multe: ambii sunt ambasadori ai stilului italian în întreaga lume, ambii împărtășesc o istorie de succes și un angajament constant față de calitate. Suntem încântați să ne unim forțele pentru a continua să inspirăm cu valorile noastre comune, în Italia și în străinătate.”

Vă recomandăm și:

Lego: Lamborghini Countach 5000 Quattrovalvole

V8 Lamborghini de stradă

Lamborghini Urus SE – Taurul hibrid

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


3 + = patru