BMW si Tom Cruise, vedete în „Misiune imposibilă”

0
65

BMW si Tom Cruise

BMW si Tom Cruise indeplinesc o nouă „Misiune Imposibilă”. Eroul peliculei, celebrul agent Ethan Hunt, este protagonistul unor cascadorii spectaculoase la volanului noului BMW M3 de aproape 65.000 de dolari.

Producătorii Paramount Pictures au anunțat că scenele nu au fost modificate pe calculator, așa că unele automobile au suferit avarii serioase.

images

download (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În noua misiune Tom Cruise testează și o motocicletă BMW S1000R, iar în una dintre scene zboară agățat de o aeronavă Airbus.

tom cruiseFilmul a avut un buget de 150 de milioane de dolari, iar după primul week-end, în cinematografe, a adus încasări de peste 50 de milioane de dolari. Alături de Tom Cruise în acest film apar și vechii camarazi ai seriei, dar și nume noi: Alec Baldwin, Rebecca Ferguson şi Sean Harris. CLICK PENTRU VIDEO

Articolul precedentBluesummer: Vară albastră și electrică
Articolul următorPilotul presedintelui – interviu
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ 9 = optsprezece