Sa desenam: masinuta 4×4

0
41

Sa desenam (5)Iată prima lecţie de desen dedicată copiilor: cum facem o maşinuţă 4×4? Aşadar, să desenăm!

Am ilustrat prin câteva scheme de bază proporţiile unei maşini de teren. Elementul de referință utilizat în schiță este dimensiunea unei roți.

Sa desenam (2)Pentru simplificarea schemei generale am folosit module întregi de roată – cercurile desenate cu roșu.

Sa desenam (4)De exemplu, distanța între cele două roți pe care le vedem din lateral, este de trei roți. Înalțimea este și ea dată de dimensiunea a trei roți puse pe verticală. Cu ajutorul acestei schițe se pot desena și alte contururi mai elaborate ale unor mașini de teren.

Pentru exemplificare, priviţi o variantă care în final a fost și colorată. Şi nu uitaţi 

Sa desenam (1)

Articolul precedentRazvan Fodor despre Opel Adam: Mărimea nu contează
Articolul următorBMW X1, mașina care te face să râzi
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


1 × = sase