Brad Pitt, buget de 300 de milioane de euro pentru un film de Formula 1

0
96
Sursa FOTO/ Facebook F1

Brad Pitt lucrează la un film care ar putea deveni cea mai scumpă producție din istorie. Bugetul este comparabil cu cel al peliculelor Avatar și Jurassic Park.

Actorul american Brad Pitt lucrează este implicat într-un film despre Formula 1. Pilotul britanic Lewis Hamilton este unul dintre producători

Filmările au început anul trecut și ar fi trebuit deja să fie terminate, dar că lucrurile s-au complicat din cauza grevei actorilor. Au fost 118 zile de pauză care au ridicat destul de mult costurile, care oricum era mari. Jurnaliștii americani au aflat că producția va beneficia de un buget impresionant de aproape 300 de milioane de euro. Este adevărat că aceste costuri au crescut nu doar din cauza grevei, ci și pentru că s-a decis ca filmările să se desfășoare în timpul unor curse reale.

Actorii au fost puși în mașini de Formula 2 modificate pentru a arăta ca cele de F1, iar fiecare mișcare a lor a fost filmată în cockpit, ceea ce a crescut considerabil costurile de producție și măsurile de siguranță, scriu jurnaliștii de la jalopnik.com.

Cu acest buget uriaș, filmul a ajuns pe o listă exclusivistă pe care se mai află și alte producții extrem de scumpe: Avatar și Jurassic World. Pentru a acoperi costurile totale, inclusiv marketingul și distribuția, se estimează că filmul va trebui să strângă peste 750 de milioane de dolari la box office.

Filmul nu are încă un titlul și povestește despre un pilot de curse mai în vârstă care se întoarce în sport alături de un tânăr talent. Echipele de filmare și actorii au fost văzuți la Silverstone și pe pista Marelui Premiu al Ungariei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


8 + = cincisprezece