Patru modele din Țiriac Collection vor fi prezente la Poli AutoFest

0
194

Țiriac Collection le da întâlnire pasionaților auto la o nouă ediție Poli AutoFEST, între 17-19 mai 2024. Festivalul dedicat automobilelor are loc în campusul Universității Politehnica din București.

Patru exemplare de colecție din cadrul Țiriac Collection vor fi expuse timp de trei zile (19-19 mai) în cadrul festivalului Poli AutoFest 2024. Expoziția de automobile din cadrul campusului Universității Politehnica București este la a treia ediție și s-a bucurat de un mare aflux de vizitatori la edițiile anterioare.

Țiriac Collection la Poli AutoFest

Țiriac Collection participă la Poli AutoFEST cu patru exemplare reprezentative pentru anii 60-70: Alpine A110 Berlinette din 1974, Alfa Romeo Montreal din 1977, celebrul Volkswagen T1 Samba din 1965 și un muscle car american Dodge Charger R/T din 1968.

Volkswagen T1 Samba
Dodge Charger R/T

În timp ce Volkswagen T1 Samba 21 este considerată cea mai luxoasă versiune a primei generații a celui mai iubit mono volum din lume, Dodge Charger R/T din 1968 impresionează prin designul său musculos și prin povestea sa desprinsă din filme – un exemplar similar apărând în celebra scenă a urmăririi de pe străzile din San Francisco, în renumita producție cinematografică Bullitt, scenă considerată ca fiind cea mai reprezentativă urmărire din istoria cinematografiei.

Alpine A110 Berlinette
Alfa Romeo Montreal

Cele patru automobile aparțin galeriei Țiriac Collection, ce poate fi vizitată de vineri până duminică între orele 10 și 19 la adresa Calea Bucureștilor nr. 289, Otopeni. Aici sunt expuse într-un spațiu dedicat 170 de automobile clasice din colecția Ion Țiriac.

Vă recomandăm și:

Ferrari la Țiriac Collection

Ion Țiriac a adăugat colecției sale un Mercedes-AMG One dintr-o serie limitată

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


cinci + 8 =