Cât costă noul Renault Captur

0
45

Noul Renault Captur a fost prezentat pe data de 4 aprilie și este disponibil pentru comenzi în România. Prețurile pornesc de la 24.190 Euro la care se adaudă TVA. Noul Captur facelift va intra în competiție directă cu modele ca Ford Puma sau Nissan Juke, iar specialiștii susțin că au găsit asemănări cu modelul electric Scenic, dar și cu Clio facelift.

Transformări importante la noul Renault Captur

Noul Renault Captur și-a surprins fanii încă de la prima vedere oferind o imagine nouă. Modelul se remarcă prin o capotă mai înaltă și mai plată, semnătura luminii de zi nouă, dar și o grilă frontală ce prezintă logo-ul Nouvel’R.

Farurile sunt echipate cu tehnologie full LED și sunt în versiunea standard pe toate modelele. Partea din spate are stopuri încadrate în carcase transparente, un nou logo și un difuzor reproiectat.

În interior, alte modificări: pielea a fost eliminată din toate echipările și a fost înlocuită din tapițerie realizată din țesături reciclate.

În plus, noul Captur are pe toate modelele și sistemul multimedia OpenR Link. Utilizatorii se pot bucura și de conținut interactiv exclusiv și de servicii noi, precum Google încorporat cu Android Automotive 12, oferit ca standard începând cu echiparea Techno.

Care sunt prețurile de la noul Renault Captur

Prețul de pornire pentru Noul Captur este de 19.450 Euro cu TVA pentru echiparea Evolution. Varianta Techno începe de la 22.950 Euro cu TVA, în timp ce modelul Esprit Alpine pornește de la 27.950 Euro cu TVA.

Noul Captur este disponibil și cu motorizarea E-Tech full hybrid de 145 CP. Este vorba despre o mașină care consumă o medie de 4,7 litri/100 km și emisii de CO2 de 106 g/km.

Pentru motorizarea E-Tech full hybrid, prețurile pornesc de la 24.190 Euro cu TVA pentru echiparea Evolution, 26.190 Euro cu TVA pentru varianta Techno și 28.990 Euro cu TVA pentru modelul Esprit Alpine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sase + = 10