Maserati Grecale Folgore a sosit în România

0
134

Primul model complet electric din gama mărcii Maserati a fost prezentat oficial la București. Maserati Grecale Folgore cu propulsie electrică oferă 557 CP și 820 Nm.

Grecale Folgore este primul SUV complet electric din istoria Maserati. Varianta Folgore a fost lansată pe piață la un an după modelele mild hybrid și pe benzină. Acesta este proiectat, dezvoltat și produs în totalitate în Italia și este dotat cu o baterie de 105 kWh care utilizează tehnologia 400V. Poate fi încărcată rapid de la 20% la 80% în 29 de minute, la o putere de 150 de kW.

Complet electric

Noul SUV electric Maserati poate livra un cuplu de până la 820 Nm, garantând performanțe pe măsură. Accelerația de la 0 la 100 km/h se face în 4,1 secunde, iar viteză maximă este de 220 km/h. Două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, oferă un total de 557 CP.

Pentru alimentarea celor două motoare electrice, Maserati Grecale Folgore utilizează o baterie de 105 kWh, autonomia oficială fiind estimată la 500 kilometri. Masa totală a modelului electric este de 2480 kilograme.

Supradotat

Ca dotări standard, noul Maserati Grecale Folgore primește un instrumentar digital de 12.3 inch, un ecran central tot de 12.3 inch, un ecran separat de 8.8 inch montat în consola centrală, head-up display și suspensie pneumatică. Pentru clienții europeni, Maserati oferă și un wallbox cu o putere de încărcare între 3 și 22 kW, precum și un card de încărcare ce permite accesul gratuit la peste 650.000 de puncte de încărcare de pe continent în primul an.

Prețul pentru noul model Maserati Grecale Folgore începe de la 122.000 euro (TVA inclus).

Vă recomandăm și:

Maserati Grecale: Suflu nou

Maserati Levante Hybrid a sosit în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


6 + = opt