Caterham Seven 485, modelul de adio pentru Europa. GALERIE FOTO

0
89

Celebrul producător britanic Caterham a decis să retragă modelul Seven 485 de pe piața europeană. Mesajul de „despărțire” este reprezentat de două ediții speciale.

Caterham Seven 485 și 485 CSR Final Edition au prețuri de pornire de la 67.500 de euro

Caterham va retrage modelul Seven 485 de pe piața europeană, dar nu înainte de a lansa două ediții speciale. Producția acestora va fi limitată, iar prețurile vor începe de la 67.500 de euro.

Caterham Seven 485 a fost produs zece ani, dar acum va fi eliminat din oferta constructorului britanic de pe continentul european. Motivul? Viitoarele reglementări privind emisiile Euro 7! Caterham a decis să marcheze acest moment printr-o serie de două ediții speciale, denumite, firesc, „Final Edition”. Este vorba despre Caterham Seven 485 și 485 CSR Final Edition, conform carscoops.

Modele spectaculoase de „adio” pentru piața din Europa

Cele două modele sunt propulsate de un motor aspirat natural de 2.0 litri, dezvoltând 228 de cai putere și un cuplu de 205 Nm. Acest propulsor, semnat de Ford, permite accelerarea de la 0 la 100 km/h în 4.1 secunde și atinge o viteză maximă de 224 km/h.

Transmisia este manuală și are cinci trepte de viteză, iar diferențialul cu alunecare limitată este standard.

Ediția finală poate fi identificată prin grafica cu nuanța Negru Satin și, evident, prin emblemele speciale. Versiunea 485 CSR Final Edition este echipată cu jante de 15 inch, în timp ce varianta 485 Final Edition vine cu jante de 13 inch.

Scaunele sunt tapitate în piele neagră, cu inserții din Alcantara, iar bordul este realizat din fibră de carbon.

Producția acestor modele va fi limitată. Caterham Seven 485 Final Edition va fi disponibil într-un număr de 60 de unități, în timp ce 485 CSR Final Edition va fi produs în doar 25 de exemplare. Prețurile vor începe de la 67.495 de euro.

Sursa FOTO: caterhamcars.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− 4 = cinci