Ce prețuri are în România noul Volkswagen Golf facelift

0
137

Noul Volkswagen Golf facelift a fost lansat la începutul acestui an, iar acum poate fi comandat și în România. Prețul „de pornire” este de 23.370 de euro.

Volkswagen a lansat noul Golf facelift, iar acum modelul poate fi comandat și în România

Printre modificările aduse se numără farurile redesenate, iar modelele echipate cu faruri Matrix LED beneficiază și de un logo frontal iluminat. Blocurile optice au fost revizuite, iar semnătura lor luminoasă poate fi ajustată prin sistemul de infotainment.

Pe lângă aceste schimbări, noul Golf a primit bare de protecție față și spate redesenate, jante noi, patru culori noi pentru caroserie și, pentru versiunile superioare, un plafon negru contrastant.

La interior, în echiparea standard, Golf 8.5 dispune de un ecran central de 10.4 inch pentru versiunile de bază, în timp ce modelele de top sunt dotate cu un ecran de 12.9 inch. Volkswagen a anunțat și integrarea ChatGPT în sistemul de infotainment al acestui model, o premieră pentru gama sa.

Cât costă în România noul Golf facelift

Motorizările disponibile pentru Volkswagen Golf facelift 2024 în România includ patru niveluri de echipare, Life, Advanced, Style și R Line și trei opțiuni de motorizare. Modelul de bază are un motor pe benzină de 1,5 litri, disponibil cu 115 CP sau 150 CP, asociat cu o transmisie manuală cu șase trepte.

Motorizarea 1,5 TSI mild-hybrid oferă 115 sau 150 CP și este asistată de un motor electric montat în carcasa transmisiei automate cu șapte trepte. Pentru fanii motorinei, există motorul de 2,0 litri, disponibil în versiuni de 115 sau 150 CP. Motorul de 115 CP este combinat cu o transmisie manuală cu șase trepte, iar cel de 150 CP utilizează o transmisie DSG cu 7 trepte. Ulterior, gama de motorizări va include și două variante plug-in hybrid.

În România, cel mai accesibil Volkswagen Golf este disponibil la prețul de 23.368 de euro, TVA inclus. Aceasta este versiunea de bază Life, echipată cu motorul de 1,5 litri, 115 CP și transmisia manuală cu șase trepte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


noua − 8 =