Citroen C3 Aircross: primele imagini cu a doua generație a SUV-ului francez

0
87

La doar o săptămână distanță de lansarea noului Opel Frontera, Citroen ne prezintă propria variantă de SUV de clasă mic în forma noului C3 Aircross. Cele două modele sunt identice din punct de vedere tehnic și împart aceeași platformă din cadrul Grupului Stellantis.

Francezii de la Citroen au publicat primele imagini cu a doua generație a modelului SUV de clasă mică numit C3 Aircross. Noul model este construit pe o arhitectura Smart Car derivată din platforma CMP, identică cu cea a modelului C3, dar și cu nou lansatul Opel Frontera.

Noul model adoptă stilul actual de design Citroen, cu o formă robustă subliniată de noua parte frontală unde logo-ul Citroen este încadrat de blocurile optice cu semnătură luminoasă specifică. Stilul robust se remarcă și din lateral unde ies în evidență evazările aripilor și protecțiile din plastic negru.

Mai mare

Noul model C3 Aircross a crescut față de modelul pe care îl înlocuiește, având acum o lungime de 4,39 metri, cu 200 mm mai mult față de modelul anterior, și putând primi până la 7 pasageri în habitaclu. Citroen nu a prezentat imagini cu interiorul noului său model.

Citroen nu a dat prea multe detalii tehnice pentru noul său model, limitându-se la a spune că C3 Aircross va primi motorizări termice, o varianta hibrid și una pur electrică.

Noul model va debuta oficial în această toamnă.

Vă recomandăm și:

Noul Citroen C3 este disponibil și în România

TEST: Citroen C3 Aircross – Dincolo de aventura urbană

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


noua × 2 =