Exemplar unicat: Bugatti Chiron Super Sport, inspirat de modelul Type 55 Super Sport. Galerie Foto

0
98
Sursa FOTO/Bugatti

Bugatti continuă să uimească și a prezentat un nou model Chiron Super Sport. Este vorba despre un exemplar unicat, extrem de spectaculos, a cărui misiune este să aducă un omagiu modelului Type 55 Super Sport din anii ’30.

Chiron Super Sport 55 1 OF 1 este modelul menit să readucă în atenția publicului celebrul Bugatti Type 55 Super Sport din anii ’30

Chiron Super Sport 55 1 OF 1 a fost realizat de divizia de personalizare Sur Mesure și este vopsit într-o combinație de galben și negru, similară cu schema de culori a originalului de acum 90 de ani. Aripile frontale sunt o continuare firească și prezintă o grafică specială ce evidențiază tranziția de la galben la negru.

O dungă neagră separă partea centrală, iar o dungă curbată subțire, tot neagră, înconjoară grila. Jantele sunt negre și au un design special cu zece spițe și emblema EB- finisată în galben. Eleronul combină galbenul și negrul, iar în partea inferioară se găsește inscripția „55 1 of 1”.

Această temă se regăsește și în interior, unde tapițeria este din piele neagră, cusută cu fir galben. Panourile interioare ale portierelor sunt brodate cu numărul 55, repetat în șiruri, și includ ornamente din fibră de carbon și plăcuțe cu semnătura lui Jean Bugatti, fiul fondatorului mărcii, Ettore Bugatti.

Aceste exemplar unicat este bazat, așa cum spuneam, pe versiunea Super Sport și este echipat cu un motor W16 de 8.0 litri cu patru turbocompresoare. El dezvoltă 1600 de cai putere și 1600 Nm. Motorul este asociat cu o cutie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj, iar viteza maximă este de 440 km/h.

Sursa FOTO: bugatti.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sapte + = 14