Flexibil și spațios

0
49

Ford va lansa în Europa, în următoarele 18 luni, un nou model, denumit EcoSport, ce va combina agilitatea și economicitatea unei mașini de clasă mică cu flexibilitatea, stilul sportiv și spațiul interior generos al unui SUV.

EcoSport va fi construit pe platforma globală pentru segmentul B a Ford și se va alătura modelelor B-Max și Fiesta în oferta companiei americane de mașini mici. PseudoSUV-ul a fost proiectat și dezvoltat în Brazilia, țară unde s-au vândut peste 700.000 exemplare de la lansarea pe piață, în 2003. În Europa, însă, va ajunge a doua generație Ford EcoSport, ce a fost testată pe parcursul mai multor milioane de kilometri, în cele mai variate climate.

Potrivit Ford, principalele calități ale noului model sunt caracterul practic și manevrabilitatea. Dotarea standard include instalație de aer condiționat, ABS, ESP și asistent pentru pornirea în rampă HLA. În privința motorizării pentru Europa, aceasta va fi reprezentată de motorul turbo pe benzină EcoBoost de un litru, ce echipează modelele B-Max, Focus, C-Max și va intra și în gama viitorului Mondeo, cuplat la o cutie de viteze manuală cu 5+1 raporturi. Rămâne de văzut ce specificații va avea propulsorul în cazul lui EcoSport și dacă mașina va fi oferită și cu tracțiune integrală sau doar 4×2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


7 × unu =